Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

«Σαν τον…Βεγκέρ ο Πελεγκρίνι»

nasri_2685827b
Ο Σαμίρ Νασρί μίλησε για την καλή φετινή χρονιά στην Μάντσεστερ Σίτι ενώ αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια και για τον νέο του προπονητή, Μάνουελ Πελεγκρίνι.
Την περσινή χρόνια ο Νασρί είχε πολλά προβλήματα και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα τόσο με προβλήματα τραυματισμών όσο και με τις κακές σχέσεις που διατηρούσε με τον Μαντσίνι.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ο προηγούμενος χρόνος ήταν δύσκολος για εμένα λόγω του προβλήματος που είχα στο Euro και κάποιων άλλων θεμάτων. Οπότε, αυτό το καλοκαίρι καθάρισα τη σκέψη μου και επέστρεψα με αποφασιστικότητα για μια σπουδαία χρονιά. Τώρα όλα είναι μια χαρά. Είμαι σε καλύτερη θέση και αυτό είναι που θέλω», είπε ο Νασρί.
Όσον αφορά τον Μανουέλ Πελεγρίνι, τόνισε: «Μου θυμίζει τον Αρσέν όσον αφορά τον τρόπο που δουλεύει. Έχει την ίδια προσέγγιση στον τρόπο που μιλάει στους παίκτες για τα καλά και τα κακά που κάνουν. Πάντα ξέρεις τι θέλει από σένα και τι να φέρεις στην ομάδα. Νιώθω ότι με εμπιστεύεται και μου δίνει ευθύνες στον αγωνιστικό χώρο. Όταν έχεις έναν τέτοιο προπονητή, πρέπει να επιστρέφεις τα όσα σου δίνει και αυτό προσπαθώ να κάνω».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: