Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Καταγγέλλει Κούγια ο Παναιγιάλειος!!

Τελικά, το αχαϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Παναιγιάλειο δεν θα τελειώσει έτσι απλά και ωραία.

Καταγγέλλει Κούγια ο Παναιγιάλειος
Οι Αιγιώτες κατήγγειλαν πως ο πρόεδρος των Πατρινών, Αλέξης Κούγιας, επιτέθηκε στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Αποστόλη Ανδρούτσο, στο ημίχρονο της αναμέτρησης της όγδοης αγωνιστικής της Football League, πιάνοντάς τον από τον λαιμό, θεωρώντας πως αυτές οι ενέργειες γυρνούν το ελληνικό ποδόσφαιρο πολύ πίσω και ειρωνευόμενοι τον γνωστό ποινικολόγο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, χωρίς να θέλει να δικαιολογήσει την κακή εμφάνιση της ομάδας ή να υποβαθμίσει τη δίκαιη νίκη της Παναχαϊκής, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει στη φίλαθλη κοινή γνώμη την απαράδεκτη συμπεριφορά τού μεγαλομετόχου, προέδρου(;), νομικού συμβούλου και εσχάτως (και) προπονητή (είναι νωπές ακόμη οι δηλώσεις και οι υποδείξεις του προς τον προπονητή της ομάδας του, κ. Παπαδόπουλο) της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια, για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του ποδοσφαιριστή μας, Αποστόλη Ανδρούτσου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κούγιας, στην ανάπαυλα του σημερινού μεταξύ μας αγώνα, ενεργώντας χειρότερα και από κοινό χούλιγκαν, έπιασε με μένος από το λαιμό τον Ανδρούτσο, βρίζοντάς τον παράλληλα με ακατονόμαστες φράσεις, για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει και δεν μας αφορούν, άλλωστε. Επίσης, χειροδίκησε εναντίον του γενικού αρχηγού του Παναιγιάλειου, Χρήστου Μαστροκυριάκου, ενώ τέλος, ο ίδιος "κύριος", λίγο πριν τη συνέντευξη Τύπου, καταφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του προπονητή της ομάδας μας, Νίκου Κουρμπανά, με σκοπό προφανώς να προκαλέσει επεισόδιο.

Όλα αυτά γυρνούν το ποδόσφαιρο δεκαετίες πίσω. Καταγγέλλουμε λοιπόν τέτοιου είδους συμπεριφορές από τον αυτοαποκαλούμενο εξυγιαντή του ποδοσφαίρου σε κάθε αρμόδια αρχή, καθώς και τη φίλαθλη κοινή γνώμη. Καλούμε, επίσης, τον έγκριτο δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη να προσκαλέσει για πολλοστή φορά στο πάνελ της εκπομπής του τον "κύριο" Κούγια, ώστε να αναλύσει στο πανελλήνιο τον τρόπο εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου που εκείνος "οραματίζεται"...

Εμείς, ως διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, έχουμε διαφορετική άποψη και φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο και τον τρόπο εξυγίανσής του. "Κύριε" Κούγια, να γνωρίζετε ότι είναι η πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαστε μαζί σας. Εμείς μπορεί να ζούμε σε μια μικρή πόλη όπως το Αίγιο, όμως έχουμε μια μεγάλη ομάδα που ονομάζεται "Παναιγιάλειος". Αντιθέτως, εσείς, με τις συμπεριφορές σας, ολοένα και...μικραίνετε την ιστορική Παναχαϊκή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: