Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Το δίλημμα του Σάντος!

Για μια θέση στη μεσαία γραμμή αντί του τιμωρημένου Κατσουράνη προβληματίζεται ο Σάντος σχετικά με τη ρεβάνς κόντρα στη Ρουμανία όπου η Ελλάδα φιλοδοξεί να «σφραγίσει» το εισιτήριο για Μουντιάλ.

Το δίλημμα του Σάντος
Ξεκάθαρα είναι τα πλάνα του Φερνάντο Σάντος αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου απέναντι στη Ρουμανία. Άλλωστε, η εμφάνιση της Εθνικής ομάδας στο πρώτο ματς και το τελικό σκορ (3-1) ήταν τέτοια που κάθε ποδοσφαιριστής κέρδισε σχεδόν αυτόματα τη συμμετοχή του και στη ρεβάνς.

Δεν συμβαίνει το ίδιο, όμως, με τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τους συμπαίκτες του στη «μητέρα των μαχών». Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του, δύο είναι οι… δρόμοι μεταξύ των οποίων έχει να διαλέξει ο Σάντος.

Την εμπειρία (και ό,τι άλλο κουβαλά στην πλάτη του) του Καραγκούνη ή τον ενθουσιασμό και το φορμάρισμα του Σάμαρη. Ο καθένας από τους δύο παίκτες έχει τα δικά του προτερήματα και χαρακτηριστικά και μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθουμε την επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού.

Στην αποστολή για Βουκουρέστι θα βρίσκεται και ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος επιστρέφει μετά από τιμωρία.
Στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, διάρκειας μιας ώρας, που πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Σάντος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις στημένες φάσεις σταματώντας συχνά το ελεύθερο δίτερμα (σε ολόκληρο το γήπεδο) και κάνοντας παρατηρήσεις στους παίκτες του.

Η Εθνική θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας στις 11.00 με πτήση τσάρτσερ για Βουκουρέστι, όπου το απόγευμα της ίδιας ημέρας (17.15) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου και 45 λεπτά αργότερα η προπόνηση της ομάδας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: