Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

«Μας αδικεί η τελική διαφορά»

Στο συμπέρασμα πως η τελική διαφορά των -25 δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια των παικτών του Πανιωνίου κόντρα στον Παναθηναϊκό κατέληξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

«Μας αδικεί η τελική διαφορά»
Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως οι παίκτες του προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Όμως, οι πέντε συνεχόμενες επιθέσεις χωρίς καλάθι έφεραν την «εκτόξευση» της διαφοράς για τον Παναθηναϊκό και τα πολλά λάθη στην άμυνα. Θεωρεί δίκαιη τη νίκη των «πράσινων» και τόνισε πως πρέπει να επισημανθούν και να διορθωθούν τα λάθη και τα κενά διαστήματα.

Αναλυτικά: «Ήρθαμε να προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Πάντα όταν παίζεις στο ΟΑΚΑ, είναι δύσκολο να δείξεις την ανταγωνιστικότητά σου σε μεγάλη διάρκεια και αυτό ήταν το πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές, στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε αυτά που θέλαμε και μέχρι το 25’, ήμασταν καλοί.

Κάναμε πέντε επιθέσεις σερί χωρίς στόχο και δεχτήκαμε εύκολα καλάθια και "άνοιξε" η διαφορά κι, από εκεί και πέρα, κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα. Η τελική διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθειά μας. Ο Παναθηναϊκός νίκησε δίκαια, αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο.

Συγχαρητήρια στον κόουτς και τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι καλή συνέχεια. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιώσουμε τα κενά μας διαστήματα. Δεν θα πρέπει να κάνουμε πράγματα που δεν είναι στο πλάνο μας αμυντικά και επιθετικά. Περαστικά στον Λάσμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: