Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

«Φορτσάρει» για μεταγραφές!

Το «πράσινο φως» για μεταγραφές άναψε ο Ιβάν Σαββίδης και οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ προχωρούν τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους εν όψει του Γενάρη.

«Φορτσάρει» για μεταγραφές
Τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ εμφανίζεται διατεθειμένος να καλύψει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έδωσε την έγκρισή του για μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ καθόρισε το μπάτζετ με το οποίο θα κινηθούν οι ιθύνοντες του συλλόγου και τώρα ήρθε η σειρά τους να έρθουν σε επαφή με τους υποψήφιους στόχους με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας.

Βασική προτεραιότητα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, με τις περιπτώσεις του Βλαντ Κίρικες και του Μπράνισλαβ Τραΐκοβιτς να είναι εκείνες που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες. Από την πλευρά της, η διοίκηση δεν έχει σχολιάσει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς θα επιχειρήσουν να πάρουν και έναν αμυντικό μέσο, αφού αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Αλέξανδρος Τζιόλης και το προηγούμενο διάστημα υπήρξε μεγάλη κουβέντα γύρω από αυτό το θέμα, αφού οι υπόλοιποι δεν ικανοποιούν τον Χουμπ Στέφενς.

Εν τω μεταξύ, ο Ολλανδός τεχνικός περιμένει να γυρίσουν όλοι οι διεθνείς και να συζητήσει παρουσία όλων τα κακώς κείμενα πριν και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο 60χρονος προπονητής σκοπεύει να κάνει μία ανοιχτή συζήτηση στην οποία θα κάνει τις δικές του παρατηρήσεις και θα ακούσει την άποψη των παικτών του, με τον Στέφενς να έχει την αμέριστη στήριξη της διοίκησης για τις όποιες αποφάσεις λάβει. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: