Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Αυτός είναι ο μεγάλος... αντίπαλος του Κώστα!!

Ποιος είναι ο μεγάλος σταρ που μπορεί να «σταματήσει» τη μεταγραφή του Μήτρογλου στο εξωτερικό; Διαβάστε το θέμα με ένα κλικ!Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ίντερ βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, ωστόσο δεν... παίζει μόνος του, καθώς οι «νερατζούρι» έχουν κι άλλους στόχους για την επίθεση. Όπως γράφει όμως η στήλη «sportdog penalty», πιο... δυνατός αντίπαλος του διεθνή επιθετικού έρχεται από την Αγγλία και τη Μάντσεστερ Σίτι!

Αναφερόμαστε στον Έντιν Ντζέκο, με τους μάνατζερ να λένε τις τελευταίες ώρες πως στην Ίντερ θα πάει είτε αυτός είτε ο «Μητρογκόλ»!
Η πληροφορία προέρχεται από την ηγεσία του ιταλικού συλλόγου και επιβεβαιώθηκε μάλιστα από το πρόσφατο ταξίδι στην Αθηνά, για το Ελλάδα – Ρουμανία, των Μπράνκα και Οσίλιο!

Οι δύο αξιωματούχοι της Ίντερ, που γευμάτισαν στην Βουλιαγμένη με Έλληνα μεγαλοατζέντη, αποκάλυψαν πως είναι όντως ξετρελαμένοι με τον «Μητρογκόλ», ωστόσο σημείωσαν πως ο Τοχίρ, ο Ινδονήσιος νέος μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ομάδας... γουστάρει Ντζέκο!

Ελπίζουν πάντως, επειδή θεωρούν πως ο Μήτρογλου μπορεί να αποδειχθεί... χρυσάφι για το μέλλον, τα συνεχόμενα γκολ του σε Ελλάδα και Ευρώπη να του αλλάξουν άποψη.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: