Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Έτσι θα παίξουν οι Ρουμάνοι!!

Τέσσερα νέα πρόσωπα σε σχέση με το πρώτο ματς θα έχει η Ρουμανία στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ με την Εθνική την Τρίτη. Τι ετοιμάζει ο Βίκτορ Πιτσούρκα.

Έτσι θα παίξουν οι Ρουμάνοι
Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί η Ρουμανία την Τρίτη στο Βουκουρέστι στην προσπάθειά της να ανατρέψει το 3-1 του «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στην Ελλάδα και να είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Βίκτορ Πιτσούρκα θα χρησιμοποιήσει τον Παντιλίμον στο τέρμα, αφού ο Λόμποντ δεν ικανοποίησε στο πρώτο παιχνίδι, ενώ σύμφωνα με τους Ρουμάνους ο Ταταρουσάνου θα μείνει στον πάγκο μετά από τη ρήξη που είχε με ανθρώπους της ομάδας όταν επέμεινε να φέρει έναν δικό του φυσιοθεραπευτή για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στη μέση του.

Νέο πρόσωπο στην άμυνα θα είναι ο Κίρικες, που έχασε το πρώτο ματς λόγω τραυματισμού στη μύτη. Ο αμυντικός της Τότεναμ, που θα παίξει με προστατευτική μάσκα, θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Γκοϊάν στα στόπερ αντί του Γκάρντος (που όμως δεν χάνει τη θέση του στην ενδεκάδα). Σταθεροί στα άκρα της άμυνας θα είναι οι Μάτσελ δεξιά και Ρατ αριστερά. Στο χώρο του κέντρου, ελλείψει των τιμωρημένων Μπουρτσεάνου και Λάζαρ θα μετατεθεί ο Γκάρντος, που αν και φυσική του θέση είναι αυτή του στόπερ είχε χρησιμοποιηθεί ως αμυντικό χαφ κατά το παρελθόν, μαζί με τον Κότσις.

Έκπληξη αποτελεί ότι εκτός ενδεκάδας φαίνεται πως θα μείνει ο Τόρζε. Ο δεξιός εξτρέμ της Εσπανιόλ ήταν από τους λίγους διακριθέντες στον πρώτο αγώνα, ωστόσο ο Πιτσούρκα σύμφωνα με τον ρουμανικό Τύπο τού χρεώνει δύο φάουλ που έκανε και από τα οποία προήλθαν το πρώτο και το τρίτο γκολ της Ελλάδας. Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε δώσει σαφή εντολή να αποφεύγονται τα… στημένα κοντά στην περιοχή της ομάδας του, καθώς γνώριζε τη δύναμη της Ελλάδας σε αυτές τις φάσεις, αλλά ο Τόρζε δεν πειθάρχησε και θα το πληρώσει. Τη θέση του θα πάρει ο Νικολίτσα, ενώ θα υπάρχει κι άλλη αλλαγή στη μεσαία γραμμή. Ο Μαξίμ θα παίξει σαν επιτελικό χαφ, με τον Στάνκου να μετατίθεται στα αριστερά και τον Τανάσε να μένει στον πάγκο. Ο Μάρικα θα διατηρήσει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: