Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

«Όλο και καλύτερη ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ έκανε την πιο αποδοτική εμφάνισή της με τον Άγιο Νικόλαο. Και παρόλο που τόνισε πως ούτε σήμερα έλειψαν τα αρνητικά στοιχεία, ο Τραϊανός Δέλλας παραδέχθηκε ότι η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της.

«Όλο και καλύτερη ΑΕΚ»
Απόλυτα προσγειωμένος παρουσιάστηκε ο Τραϊανός Δέλλας μετά την ευρεία νίκη της ΑΕΚ επί του Αγίου Νικολάου (5-0).

Ο «Κολοσσός» τόνισε ότι η ομάδα του είχε δυο πρόσωπα και παρόλο που αναγνώρισε ότι αυτό του δευτέρου ημιχρόνου την οδήγησε να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο, υπογράμμισε ότι δουλειά του ίδιου είναι να στέκεται στα αρνητικά και να προσπαθεί να τα βελτιώσει.

Πέρα απ’ αυτό όμως, παραδέχθηκε ότι σταδιακά οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκουν τα πατήματά τους κι εξέφρασε την αισιοδοξία ότι (βήμα-βήμα) θα γίνονται όλο και καλύτεροι.


Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας

Για την εικόνα της ΑΕΚ: «Η ομάδα είχε δύο πρόσωπα σήμερα. Ένα μέτριο πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, άσχετα τα γκολ που πετύχαμε. Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι δοκιμάσαμε κάτι καινούργιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές που κάναμε και τον σχηματισμό μας, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Σε αυτό βοήθησε και ο αντίπαλος που άφησε χώρους. Με καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε άλλα τρία γκολ. Το λέω πάντα: Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Προχωράμε βήμα - βήμα για να πάμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει»
.

Για το ποιες είναι οι δικές του απαιτήσεις: «Ζητάω συγκεκριμένα πράγματα. Προσπαθούμε να κάνουμε το πιο δύσκολο που υπάρχει στο ποδόσφαιρο: Να παίξουμε απλά. Η πιο δύσκολη πάσα είναι στο δίπλα μας. Συνάμα αυτό είναι το πιο όμορφο. Αυτό προσπάθησαν να παιδιά, να παίξουν με κίνηση, με 1-2 επαφές. Στο δεύτερο ημίχρονο ανοίξαμε το γήπεδο και είχαμε ευκαιρίες».

Για το αν έπαιξαν ρόλο τα... γκάζια προς τους παίκτες: «Τα… γκάζια είναι για εσάς. Εγώ θα κοιτάω το αρνητικό και θα προσπαθώ να το διορθώσουμε. Υπήρχαν και σήμερα αρνητικά. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Το θετικό ήταν ότι γύρισε ο Ανάκογλου και ο Πλατέλλας. Και ο Κορδέρο είχε πρόβλημα μέσα στην εβδομάδα και φοβόμουν μη πάθει κάτι χειρότερο. Η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της και παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι καλύτερη».

Για το ποσοστό που πλησιάζει η εικόνα της ΑΕΚ στο β’ μέρος σε αυτό που θέλει ο ίδιος: «Δεν υπάρχουν ποσοστά στο ποδόσφαιρο. Στο επόμενο παιχνίδι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, αν εσείς κρίνετε ότι ήταν καλό αυτό που είδατε. Πάντα κοιτάω για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: