Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Και οι Τούρκοι για τον... νυχτοπερπατητή Στοχ!!

Δεν μένουν ασχολίαστα και στον τουρκικό Τύπο τα... τερτίπια του Μίροσλαβ Στοχ, με δημοσίευμα να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «έχει βυθιστεί και πάλι».
Τη στιγμή που στον ΠΑΟΚ εμφανίζεται προβληματισμένοι για την εξωγηπεδική ζωή του διεθνούς χαφ, τα Μέσα της γειτονικής χώρας θυμήθηκαν ξανά τον Σλοβάκο άσο. Μπορεί μέχρι πριν από λίγο καιρό αυτό να γινόταν για να μνημονεύσουν τις εμφανίσεις του με τον Δικέφαλο, αυτή τη φορά όμως δεν ήταν για τον ίδιο λόγο.

Οι τελευταίες εξελίξεις με τον Στοχ δεν πέρασαν απαρατήρητες και στην Τουρκία, από τη στιγμή άλλωστε που ο παίκτης ανήκει στη Φενέρ, με χαρακτηριστικό το κείμενο του «sporx.com», το οποίο έχει τίτλο «Ο Στοχ έχει βυθιστεί και πάλι».
Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ο Σλοβάκος θυμήθηκε τον... παλιό κακό εαυτό του, με την απόδοσή του να έχει πέσει αισθητά, ενώ αναφέρεται και το περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της παραμονής με την εθνική του ομάδα. Παράλληλα σημειώνουν πως στον ΠΑΟΚ περιμένουν τον παίκτη πίσω στη Θεσσαλονίκη για να του ανακοινώσουν την ποινή του.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: