Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ανέλπιστος βαθμός για Μπράντφορντ!!

Με γκολ στο τελευταίο των καθυστερήσεων, η Μπράντφορντ κατάφερε να πάρει έναν βαθμό από την αναμέτρηση με την Κόβεντρι, με το τελικό 3-3 στο «Coral Windows Stadium» για τη 16η αγωνιστική της LeagueOne.   
Οι «SkyBlues» προηγήθηκαν με δύο τέρματα προτού καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης! Ο Γουέμπστερ στο 2ο και ο Κλαρκ στο 7ο λεπτό φάνηκε να δίνουν… διαδικαστικό χαρακτήρα στο ματς, ωστόσο, η Μπράντφορντ είχε απάντηση. Και όχι μόνο μια…
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «bantams», Νάκι Γουελς, έκανε την αρχή για το προσωπικό του χατ-τρικ μειώνοντας στο 17ο λεπτό, ενώ στο 28’ έφερε το ματς στα ίσια. Η Κόβεντρι, κατάφερε προτού λήξει το πρώτο μέρος να πάρει ξανά το προβάδισμα με το γκολ του Γουίλσον στο 42’ και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 3-2.
Στην επανάληψη, η Μπράντφορντ έψαχνε ακόμα ένα γκολ για να αποφύγει την ήττα και στις καθυστερήσεις, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 3-3, δίνοντας στην ομάδα του έναν ανέλπιστο βαθμό και ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ-τρικ.
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: