Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Εξ αναβολής νικήτρια!!

Με σκορ 2-1 η Σεντ Μίρεν επικράτησε της Ρος Κάουντι στην εξ αναβολής αναμέτρηση της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σκοτίας.

Εξ αναβολής νικήτρια
Η Σεντ Μίρεν ήταν η ομάδα που επικράτησε (2-1) στο εξ αναβολής αγώνα της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σκοτίας κόντρα στην Ρος Κάουντι.

Οι γηπεδούχοι πήραν το αποτέλεσμα που τους άξιζε, δεδομένου ότι το προγραμματισμένο παιχνίδι αρχικά (2/11) είχε διακοπεί στο 50΄λεπτό λόγω έντονης βροχής με την Σεντ Μίρεν να είναι μπροστά στο σκορ με 2-0. Ωστόσο, οι ποδοσφαιρικές αρχές αποφάσισαν ο αγώνας να διεξαχθεί από την αρχή, όπως και έγινε.

Οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο κόντρα στην… αποδεκατισμένη Ρος Κάουντι που από το 52’ έπαιζε με δέκα παίκτες ενώ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης έμεινε με εννιά μετά την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπαρ.

Η Σεντ Μίρεν άνοιξε το σκορ στο 35’ λεπτό με τον ΜακΛιν. Το δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο (50’) με σουτ του Νιούτον. Το γκολ της τιμής για του φιλοξενούμενους ήρθε στο 67’ από τον Σόντερς.

Εξ αναβολής 12η αγωνιστικής:

Σεντ Μίρεν – Ρος Κάουντι 2-1
(35’ ΜακΛίν, 50΄Νιούτον – 67’ Σόντερς) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: