Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

«Κατάσκοπος» Αναστασίου!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παρακολούθησε τον Ηρακλή Ψαχνών, ομάδα που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του στο Κύπελλο Ελλάδας.

«Κατάσκοπος» Αναστασίου
Δουλειά… κατασκόπου έπιασε σήμερα ο Γιάννης Αναστασίου, που θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά τον Ηρακλή Ψαχνών. Οι «πράσινοι» θα βρουν στον δρόμο τους την ομάδα της Ευβοιας, για το Κύπελλο Ελλάδας και ο «Ολλανδός» βρήκε την ευκαιρία να τη δει από κοντά. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο γήπεδο της Κυριακής και την αναμέτρηση των Ψαχνών με τη Γλυφάδα.

Παράλληλα, ο Ελληνας τεχνικός πήγε το μεσημέρι της Κυριακής στο «Γ. Καλαφάτης», όπου είδε τη νίκη των Εφήβων του Παναθηναϊκού με 4-0 επί της Καλλονής.

Επιστρέφει ο Μαρινάκης
Ο Νίκος Μαρινάκης γυμνάστηκε χθες κανονικά και από την Τρίτη θα ανεβάζει στροφές με τον Γιάννη Αναστασίου να τον υπολογίζει κανονικά για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο. Αντίθετα θα λείψει ο Κλωναρίδης, που είναι ταυτόχρονα τιμωρημένος (μετά την αποβολή του κόντρα στον Άρη) και τραυματίας (ακολουθεί θεραπεία μετά τη θλάση που είχε υποστεί).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: