Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Μια ωραία ατμόσφαιρα!!

Πολλά γκολ, κόσμος στις κερκίδες, ευφορία για το γήπεδο και το μέλλον της ΑΕΚ. Όλα αυτά συνθέτουν μία… ωραία ατμόσφαιρα μετά και το χθεσινό 5-0 επί του Αγίου Νικολάου.

Μια ωραία ατμόσφαιρα
Συνήθεια τείνει να κάνει η ΑΕΚ τα όμορφα μεσημέρια Κυριακής που προσφέρει στους φίλους της. Ο συνδυασμός πολλών γκολ, αρκετά καλού θεάματος και πολύ κόσμου στις κερκίδες στο ΟΑΚΑ έρχεται να «δέσει» απόλυτα με το κλίμα ευφορίας που υπάρχει στην ομάδα με την προοπτική της κατασκευής του δικού της γηπέδου, αλλά και την υγεία που αποπνέει για μία ομάδα που σύντομα θα πρωταγωνιστεί όχι στη Γ’ Εθνική, αλλά στη Σούπερ Λίγκα.

Το χθεσινό μεσημέρι στο ΟΑΚΑ είχε από όλα τα παραπάνω. Νίκη με 5-0 και πρόκριση στον τελικό του ομίλου της για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής (όπου στις 15 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Βάρης και πάλι στο ΟΑΚΑ), περισσότερους από 10.000 φιλάθλους, ανάμεσά τους και πολλές οικογένειες στο ΟΑΚΑ και πολλή αισιοδοξία για το μέλλον.

Στα αγωνιστικά κέρδη, συμπεριλαμβάνεται η επανεμφάνιση του Βαγγέλη Πλατέλλα, που είχε καλή απόδοση και σκόραρε ερχόμενος από τον πάγκο, αλλά και το γεγονός ότι η «Ένωση» κρατά απαραβίαστη την εστία της για πέντε σερί ματς, από τις 29 Σεπτεμβρίου και το 2-1 επί της Θύελλας Ραφήνας.

Και τώρα… Σάββατο

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στο ματς της όγδοης αγωνιστικής του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Ηλυσιακό. Το παιχνίδι, παρότι η ΑΕΚ είναι φιλοξενούμενη, αναμένεται να γίνει στο ΟΑΚΑ και πιθανότατα Σάββατο στις 15:00 (εκκρεμεί η επικύρωση από τις αρχές), καθώς την Κυριακή θα γίνει στο ίδιο γήπεδο ο αγώνας της… ξεσπιτωμένης Καλλονής με τον Πλατανιά για τη Σούπερ Λίγκα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: