Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ξέμεινε από δηλώσεις ικανοποίησης ο Φέτελ!

Δεν ξέρει πως αλλιώς να εκφράσει τη χαρά του ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής έγινε ο πρώτος πιλότος που έχει οχτώ συνεχόμενες νίκες σε μία σεζόν.

Ξέμεινε από δηλώσεις ικανοποίησης ο Φέτελ
Στέρεψε από δηλώσεις ικανοποίησης ο Σεμπάστιαν Φέτελ και με το δίκιο του αφού ο Γερμανός πιλότος στο γκραν πρι των ΗΠΑ πανηγύρισε την 12η νίκη του τη φετινή σεζόν και όγδοη συνεχόμενη.

Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull μετά τη νίκη του στο “Circuit of the Americas” τόνισε πως το μονοθέσιο του είναι φανταστικό, ενώ χαρακτήρισε δύσκολη την εκκίνηση του αγώνα, εξαιτίας της κίνησης του Γκροσάν.

«Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω. Είναι απίθανο , δεν έχω λόγια. Το μονοθέσιο είναι φανταστικό. Η εκκίνηση ήταν δύσκολη και αυτό γιατί ο Ρομάν ήταν πολύ γρήγορος και εκκίνησε πολύ καλά. Κατάφερα να βρεθώ μπροστά του και να ελέγξω στη συνέχεια τις διαφορές. Έκανα το ντεμπούτο μου στο Ιντιανόπολις και πραγματικά είναι φανταστικό που κέρδισα εδώ. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ερχόμαστε εδώ και είναι καταπληκτικό το πόσοι πολλοί άνθρωποι ήρθαν». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: