Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Η ΑΕΚ (ξανα)ρίχνει πεντάρες! (pics/video)

Η αντεπίθεση της ΑΕΚ ως σύλλογος έχει αρχίσει. Εκτός της επιστροφής της όμως σε όλα τ’ άλλα επίπεδα, η «Ένωση» επιστρέφει πια και στις πεντάρες. Αυτές που θυμήθηκε σήμερα μετά από τρία περίπου χρόνια.

Η ΑΕΚ (ξανα)ρίχνει πεντάρες (pics/video)
Η εμφάνιση της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Άγιο Νικόλαο (5-0) ήταν η πιο χορταστική φέτος. Ικανοποίησε τους περισσότερους από 10.000 φίλους της που πήγαν ξανά στο ΟΑΚΑ για να την παρακολουθήσουν.

Στο μυαλό αρκετών οπαδών της «Ένωσης» ωστόσο ήρθε μια… αναπόφευκτη σκέψη αμέσως μετά τη λήξη: Αλήθεια, από πότε είχε να βάλει πέντε γκολ η ΑΕΚ; Για να βρει λοιπόν κανείς την απάντηση (σε επίσημο παιχνίδι) θα πρέπει να γυρίσει στο 2010. Και πιο συγκεκριμένα στις 28 Οκτωβρίου και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Τότε που ο βασικός της σέντερ-φορ έκανε ξανά χατ-τρικ (σήμερα ο Ντακόλ, τότε ο Μπλάνκο), ο σημερινός προπονητής της ήταν βασικός στην άμυνα και με παίκτες όπως οι Τζεμπούρ, Μάκος και Λεονάρντο -και κάποιους αλήστου μνήμης όπως ο Νταντόμο- έφτανε στο 5-1.

Όσο για την τελευταία φορά που σημείωσε νίκη με το ίδιο σκορ (5-0), αυτό έγινε ακόμα παλιότερα και σε μια… περίεργη περίοδο για την ΑΕΚ. Στις 23 Απριλίου του 2008, όταν η «Ένωση» αναγκαζόταν να παίξει στα πλέι-οφ, αν και μάζεψε περισσότερους βαθμούς στο γήπεδο, και στην πρεμιέρα σάρωσε τον Πανιώνιο με πρωταγωνιστή τον Ριβάλντο.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: