Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Από… αύριο Μαρινάκης!!

Σε νέες εξετάσεις υποβλήθηκε σήμερα ο Νίκος Μαρινάκης, ο οποίος αναμένεται αύριο να προπονηθεί κανονικά με τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Από… αύριο Μαρινάκης
Καθαρά για προληπτικούς λόγους ο Νίκος Μαρινάκης υποβλήθηκε σήμερα σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο τελευταίο ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο 20χρονος παίκτης παρουσιάζεται ετοιμοπόλεμος και από αύριο θα τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στη Λεωφόρο.

Εκτός από τον Μαρινάκη που υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ο 40χρονος προπονητής είδε τους Αποστολόπουλο, Κλωναρίδη και Μπαϊαράμι να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο τραυματίας Κλωναρίδης θα απουσιάσει από το προσεχές ματς, επειδή συμπλήρωσε κάρτες και αποφασίστηκε σε αυτό να εκτίσει την ποινή του.

Επίσης, απουσίασαν οι διεθνείς Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάκης και Καρέλης.

Στη σημερινή προπόνηση οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα, ενώ στο τέλος υπήρξε δίτερμα με περιορισμούς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: