Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

«Αν δεν μας θέλουν ψηλά να μας το πουν»

pantziaras
Πυρ και μανία ήταν ο προπονητής του Απόλλωνα, Ανδρέας Παντζιαράς, που τόνισε πως ο διαιτητής έκλεψε το θετικό αποτέλεσμα από την ομάδα του. Ακόμα επιτέθηκε σε αυτούς που αποδοκιμάζουν την ομάδα στο γήπεδο λέγοντας πως απαγορεύει στον καθένα να κάνει κακό στην ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Θα διαφωνήσω με το συνάδελφο προπονητή και θα πω ότι πρωταγωνιστές στο γήπεδο σήμερα ήταν ο διαιτητής με τους βοηθούς του. Αυτό δε βγάζει τις όποιες ευθύνες από πάνω μας. Κλέβουν κατάμουτρα τον ιδρώτα των παικτών μας. Δεν σέβεται κανείς την ιστορία του συλλόγου και την υγιέστατη προσπάθεια κάποιων ανθρώπων να την επαναφέρουν εκεί που της αξίζει.
Αυτή η διαιτησία φέρνει το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω, στις εποχές που έπεφτε ξύλο στη φυσούνα και στα αποδυτήρια. Σήμερα έγινε ένα τεράστιο έγκλημα σε βάρος της ομάδας μας. Αν κάποιοι δε θέλουν τον Απόλλωνα ψηλά ας μας το πουν για να μην πετάει ο πρόεδρος τα χρήματά του τσάμπα. Επιπλέον ειρωνεύονται τους παίκτες μας λέγοντάς τους ότι: “σου έκανε πέναλτι ο αντίπαλος, αλλά δεν είχες την μπάλα”».
Για το παιχνίδι είπε: «Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, αλλά τα λάθη, η ατυχία και το ντεφορμάρισμα ορισμένων παικτών μας έκαναν την εμφάνισή τους. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη την ομάδα. Πρώτη φορά νιώθω τόσο άτυχος σε μια ομάδα. Τα λένε και τα παιδιά, υπάρχει απίστευτη κακοδαιμονία. Δεν έχουμε παρά να συνεχίσουμε τη δουλειά, την ενίσχυση θα την κοιτάξουμε όταν πρέπει».
Τέλος, ο Έλληνας τεχνικός εξαπέλυσε επίθεση προς αυτούς που αποδοκίμασαν την ομάδα: «Πρέπει να δίνουμε θάρρος στα παιδιά και όχι να τα βρίζουμε από το πρώτο λεπτό, όπως κάνουν κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, γιατί το 90% των φιλάθλων του Απόλλωνα αναγνωρίζουν την προσποάθειά μας. Αυτοί οι λίγοι λοιπόν ας βρίζουν τον προπονητή, όχι τους παίκτες. Μια βρίζουν και μετά τους χειροκροτούν και μετά τους ξαναβρίζουν. Αυτό λέγεται ψυχική ανωμαλία. 10 άνθρωποι βρίζουν συγκεκριμένα, αλλά δε βοηθάνε καθόλου.
Είναι οι ίδιοι που στεναχωρήθηκαν όταν η ομάδα πέρυσι το καλοκαίρι ανέβηκε κατηγορία, οι ίδιοι που όταν κερδίζει η ομάδα στεναχωριούνται και ψάχνουν να βρουν αν ήμασταν τυχεροί. Εγώ δεν είμαι Καλαμαριώτης και δεν συχνάζω στον πεζόδρομο, αλλά ξέρω ότι πλησιάζουν τους διοικούντες για να κάνουν τους καλούς και να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα. Εγώ αυτό δε θα το επιτρέψω. Η ομάδα είναι πολύ καλά θωρακισμένη. Απαγορεύω στον οποιονδήποτε να πλησιάζει την ομάδα και να της κάνει κακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: