Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Τεσσάρα στους Νέους ο Απόλλωνας!!

Ο Λόρι Σάντσεζ έδωσε την κατάλληλη ψυχολογία και ώθηση στους παίκτες του Απόλλωνα που δε δυσκολεύτηκαν στο φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Τεσσάρα στους Νέους ο Απόλλωνας
Η «ελαφρά ταξιαρχία» επικράτησε με 4-1 της Κ20 στη Ριζούπολη, σε ματς προετοιμασίας, ενόψει της επανέναρξης της Σούπερ Λίγκας και του ματς με τον ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο.

Τα γκολ της πρώτης ομάδας πέτυχαν οι Τσιλιγκίρης (1'), Πετρόπουλος (50'), Μίνγκας (60') και Διαμάντης (81'), ενώ για τους μικρούς σκόραρε στο 18΄ο Ντάφλας.

Στο 23’, ο Κανακούδης είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μπάρκογλου στο 80’.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Τζόρβας (30' Γουμάγιας), Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Άλβαρεζ, Παπαζαχαρίας, Κόρμπος, Τσοκάνης, Φαρινόλα, Τσιλιγκίρης, Μπλάζεκ, Πετρόπουλος

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Γουμάγιας (60' Αθανασίου), Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Δεληζήσης, Τσεμπερίδης, Κανακούδης (72' Δημογιάννης), Διαμάντης, Έγκον, Μπάρκογλου, Πετρόπουλος και Μίνγκας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Κ-20: Γκόμεζ (30' Σταματόπουλος, 60' Βεζύρης), Ξανθόπουλος (75' Κοκαβέσης), Ντοβλετάκης (57' Μεταλλινός), Φερεντίνος (75' Δουμουράς), Σιγάλας (70' Μπούσκος), Καλλέργης, Παπαευθυμίου (53' Ζαχαρίου), Φουκαράς, Ντούνης, Ντάφλας, Μπέντας (70' Μιχαλάρης)


* Με την ομάδα Νέων αγωνίστηκε στα πρώτα 30’ ο τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας, Γκόμεζ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: