Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

«Συνειδητοποιήσαμε τα λάθη μας»


Στο γεγονός πως οι παίκτες του Ικάρου συνειδητοποίησαν τα λάθη των προηγούμενων αγώνων απέδωσε τη νίκη της ομάδας της Χαλκίδας επί του ΚΑΟΔ ο Γιώργος Καλαφατάκης.

«Συνειδητοποιήσαμε τα λάθη μας»
Ο Χανιώτης τεχνικός τόνισε πως ήταν ένας «τελικός» η συγκεκριμένη αναμέτρηση για την ομάδα του και πως η ήττα στα Τρίκαλα έφερε μεγαλύτερη συσπείρωση μέσα στο παρκέ. Ευχαρίστησε τον κόσμο της ευβοϊκής πρωτεύουσας για τη συμπαράσταση και χαρακτήρισε «κλειδιά» της νίκης τα καλά ποσοστά, την πίεση και το τρέξιμο σε όλο το παρκέ, ενώ περιμένει περισσότερα από τον Μπεκ στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για μας, ένας ‘τελικός’ για την πορεία μας. Δουλέψαμε πολύ καλά συνειδητοποιήσαμε τα λάθη μας και ήμασταν πολύ καλύτεροι. Η Α1 θέλει πολλή συγκέντρωση και προσπάθεια. Μας πίκρανε ο τρόπος που χάσαμε με τα Τρίκαλα και γι’ αυτό συσπειρωθήκαμε. Το είδατε στο γήπεδο.

Συγχαρητήρια στον κόσμο, γιατί, για μια ακόμη φορά, έδωσε το ‘παρών’ με εντυπωσιακό τρόπο. Η Χαλκίδα αγαπάει το μπάσκετ και αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στους φιλάθλους μας. Συγχαρητήρια και στη διοίκηση που δεν μπήκε σε διαδικασία παραφιλολογίας.

Το ράνκινγκ δείχνει την διαφορά που υπήρχε, όπως και τα ποσοστά. Ήταν μια καθαρή νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Η ομάδα έτσι όπως έχει ‘χτιστεί’ πρέπει να πιέζει και να τρέχει. Αν δεν παίξει με αυτό τον τρόπο, δεν μπορούμε να πάμε ψηλά. Αυτό το μπάσκετ μας ταιριάζει. Πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε πολύ καλά.

Επειδή ο ΚΑΟΔ έπαιξε με Μάρκοβιτς και Μπάβτσιτς, που σουτάρουν τρίποντα, ο Μανωλόπουλος και ο Άσκα ταίριαζαν καλύτερα. Δεν χρειάστηκε να παίξουν ούτε ο Μπορόβνιακ, ούτε ο Βουγιούκας. Με ικανοποιεί το γεγονός ότι δείξαμε χαρακτήρα στην κατάλληλη στιγμή. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, η ομάδα ‘ζυμώνεται’ και γίνεται καλύτερη. Βήμα βήμα προς την καταξίωση.

Ο Μπεκ είναι πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης και θέλει να βρει ρυθμό. Ήταν θετικός και θα δώσει περισσότερα στη συνέχεια. Ο Άσκα είναι ‘ανεβασμένος’, γιατί και αυτός μαθαίνει την κατηγορία. Είναι σοβαρός και έχει ποιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: