Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

«Είχαμε ψυχικά αποθέματα»

Στα ψυχικά αποθέματα των παικτών του ΠΑΟΚ στα 50’ της αναμέτρησης με τον Πανελευσινιακό στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά τη νίκη του «Δικεφάλου» στη δεύτερη παράταση.

«Είχαμε ψυχικά αποθέματα»
Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» στάθηκε στην αξία των φιλοξενούμενων, στο «βαρύ φορτίο» που κουβαλούν οι παίκτες του και στην αστοχία τους στην αρχή της αναμέτρησης. Στάθηκε στην καλή άμυνα της συνέχειας και στα λάθη που δε τους βοήθησαν να ξεφύγουν στο σκορ. Επίσης, στις δυσκολίες της αναμέτρησης στην Ποντγκόριτσα την ερχόμενη Τετάρτη και τόνισε πως ψάχνει να βρει τι θα κάνει με την κούραση.

Αναλυτικά: «Το είχαμε συζητήσει ότι ο Πανελευσινιακός είναι καλή ομάδα. Έφερε αποτελέσματα όχι από τύχη, αλλά μετά από προσπάθεια. Είχαμε ψυχικά αποθέματα. Οι παίκτες καλούνται σε μικρά χρονικά διαστήματα να παίρνουν "βαρύ φορτίο".

Εμείς αρχίσαμε άσχημα, παίκτες βασικοί μας σκόρερ ήταν άστοχοι. Στη συνέχεια, η άμυνά μας ήταν δυνατή. Σιγά σιγά, μπήκαμε στο παιχνίδι, αλλά έγιναν λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν. Εμείς πρέπει να παλέψουμε τώρα απέναντι σε μία καλή ομάδα και σε μία δύσκολη έδρα.

Προβληματισμός υπάρχει γενικά για την κούραση, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες για τους παίκτες μέσα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: