Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Πεδουλάκης: «Θέλαμε νίκη και ρυθμό»

Νίκη και ρυθμό ήθελε κόντρα στον Πανιώνιο ο Αργύρης Πεδουλάκης και έμεινε ικανοποιημένος και από τα δυο μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί των «κυανέρθρων».

Πεδουλάκης: «Θέλαμε νίκη και ρυθμό»
Ο «Αρτζι» τόνισε πως ήταν ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο σε παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ τη φετινή περίοδο και στάθηκε στην αστοχία του πρώτου ημιχρόνου στα ελεύθερα σουτ. Έμεινε ευχαριστημένος από την πίεση στην άμυνα στην τρίτη περίοδο και περιμένει τη Δευτέρα να μάθει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Στέφαν Λάσμε.

Αναλυτικά: «Στόχος μας ήταν να πάρουμε νίκη και να βρούμε ρυθμό. Το 'χαμε πει στα αποδυτήρια. Θέλαμε να μοιράσουμε το χρόνο, κάποια παιδιά, που είναι απ' έξω, να μπουν στην ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανιώνιος μας άφησε κάποια σουτ, αλλά ήμασταν άστοχοι, ειδικά στα τρίποντα. Στο τρίτο δεκάλεπτο ανεβάσαμε την πίεση και δεχτήκαμε μόνο 10 πόντους.

Ο Πανιώνιος είχε μέσα τρεις χειριστές της μπάλας, εκεί ήταν το κομβικό σημείο, ο Ματσιούλις πήγε στο "4", γίναμε πιο πιεστικοί, πήραμε τη διαφορά και τη νίκη. Είναι καλή ομάδα ο Πανιώνιος.

Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Στεφάν. Ήταν εκτός, έκανε προσπάθεια να επανέλθει. Θα βγάλει μαγνητική και θα ξέρουμε το βράδυ ή αύριο το πρωί τι συμβαίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: