Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

«Έντερ, αν τελικά φύγει ο Μήτρογλου»

«Έντερ, αν τελικά φύγει ο Μήτρογλου»Ο Έντερ της Μπράγκα θα είναι -κατά του πορτογάλους- ο αντικαταστάτης του Μήτρογλου όταν εκείνος πάρει μεταγραφή από τον Ολυμπιακό.

Σχετικό δημοσίευμα της A Bola αναφέρει ότι στόχος των ερυθρολεύκων θα είναι ο άσος της Μπράγκα, ο οποίος μετά από ένα διάστημα που είχε μείνει μακριά από τις προπονήσεις λόγω τραυματισμού επέστρεψε και πάλι στη δράση.

Η πορτογαλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι η πίεση προς τον Ολυμπιακό αυξάνεται μέρα με την ημέρα μετά από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Μήτρογλου είτε με τους ερυθρόλευκους, είτε με την Εθνική ομάδα της Ελλάδος, για την μεταγραφή του.

Φυσικά, στον Ολυμπιακό στο θέμα αυτό η θέση ήταν ξεκάθαρη όταν πριν από λίγες ημέρες ο Πιέρω Ισά απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο αποχώρησης του Μήτρογλου τον Ιανουάριο και μάλιστα ενημέρωσε ότι πρόθεση της ομάδας είναι να παραμείνει και τη νέα χρονιά.

Το δημοσίευμα αυτό, πλέον, αναφέρεται στον πιθανό αντικαταστάτη του διεθνούς επιθετικού από τον Ολυμπιακό όταν εκείνος αποχωρήσει. Βρίσκει ομοιότητες στο παιχνίδι του Έντερ με αυτό του Μήτρογλου και επισημαινει ότι θα μπορούσε άνετα να ταιριάξει στην 11άδα των πρωταθλητών.

«Εκείνο που έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν είναι ότι ο Ολυμπιακός παραδέχεται ότι υπάρχει η πιθανότητα να πουλήσει σύντομα ή στο μέλλον τον Έλληνα διεθνή. Και η λύση για να τον αντικαταστήσει δεν είναι άλλη από τον Έντερ, ο οποίος μπορεί να καλύψει επάξια το συγκεκριμένο κενό. Η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ, κάτι που δυσκολεύει τις συζητήσεις να γίνουν μέσα στον Γενάρη», καταλήγει το δημοσίευμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: