Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Ποπέσκου: «Πρέπει να το πιστέψουμε»!

Το σύνθημα για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα της Ρουμανίας με την Εθνική Ελλάδας έδωσε ο Γκίκα Ποπέσκου, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.  
Τη στήριξη των φιλάθλων της χρειάζεται η εθνική Ρουμανίας για να καταφέρει να ανατρέψει τη διαφορά των δύο γκολ που έχει με την Ελλάδα μετά το 3-1 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να καταφέρει να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γκίκα Ποπέσκου στην ιστοσελίδα prosport.

Ο άλλος άσος της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι οι Ρουμάνοι που θα βρεθούν στο Εθνικό Στάδιο του Βουκουρεστίου χρειάζεται να στείλουν τη θετική τους ενέργεια, ώστε η ομάδα του Πιτσούρκα να κάνει την ανατροπή και να βρεθούν εκείνοι στη χώρα του καφέ.

«Υπάρχει η δυνατότητα να ανατραπεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, όμως χρειάζεται να πιστέψουμε σε αυτό. Νομίζω ότι μαζί μου είναι άλλα 20 εκατ. ευρώ κάτοικοι της Ρουμανίας και θα πρέπει να είναι με τους παίκτες για άλλες 48 ώρες, επειδή έχουν ανάγκη αυτή την στήριξη. Μπορούν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα», τόνισε ο παλαίμαχος μεσοαμυντικός και πρόσθεσε:

«Θα θέλαμε όλοι οι Έλληνες να είναι χαλαροί. Θα ήθελα να είναι εκείνοι ήρεμοι και εμείς ταυτόχρονα όχι. Αλλά δεν νομίζω πως θα είναι χαλαροί».

Στη συνέχεια, ο Ποπέσκου απάντησε στο ερώτημα αν μπορούν οι Ρουμάνοι να διασπάσουν την σφιχτή άμυνα της Ελλάδας: «Σίγουρα! Υπάρχουν ο Μαρικά, ο Μαξίμ, Τανάσε, Στάνκου και ο Τόρζε… Έχει σημασία, όμως, πώς θα είμαστε εμείς απέναντί τους. Χρειάζεται να ενώσουμε τα χέρια και να στηρίξουμε την εθνική ομάδα. Πρέπει να το κάνουμε με την ψυχή μας. Όλοι έχουμε να κερδίσουμε από τη συμμετοχή της εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το ρουμανικό ποδόσφαιρο, οι παίκτες, ο Τύπος, ο αθλητισμός και γενικότερα η χώρα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: