Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Σε σωστό δρόμο…!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για την ΑΕΚ που βρέθηκε στο ναδίρ, αλλά φαίνεται ότι κοιτάει πια με περισσότερη αισιοδοξία από ποτέ το μέλλον της. Δεν είναι μόνο τα πέντε γκολ που έβαλε η ΑΕΚ στο κύπελλο. Ούτε και οι νίκες που έχει κάνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αυτά περνάνε ίσως σε δεύτερη μοίρα μπροστά σ’ όσα συμβαίνουν στην Ένωση το τελευταίο διάστημα.
Μαύρα…
Η ιστορική ομάδα βρέθηκε στο ναδίρ την περασμένη άνοιξη όταν υποβιβάστηκε. Αργότερα πάρθηκε η απόφαση για Γ’ εθνική. Εκεί όλα δείχνανε μαύρα κι άραχνα.
Πιο κοντά το όνειρο
Στην πορεία, όμως, η ΑΕΚ άρχισε να αναθαρρεί. Φυσικά, πρώτα απ’ όλα με το γήπεδο. Το όραμα του Μελισσανίδη και του κόσμου της Ένωσης για γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια φαίνεται ότι είναι πιο κοντά στην υλοποίηση από ποτέ.
Η στήριξη
Δεύτερον, η στήριξη του κόσμου είναι συγκλονιστική. Κάτι που το δείχνουν και τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και τα πάρτι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Κάτι που έγινε και σήμερα.
Αρχή και τέλος
Τρίτον, ότι η ομάδα προτάσσει πια το έργο στις ακαδημίες μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις, δίνοντας μεγάλο βάρος στο αύριο, ενώ στο ποδοσφαιρικό τμήμα υπάρχει πια αρχή και τέλος.
Όχι αγγαρεία
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ κατεβαίνει στα παιχνίδια σοβαρή, βάζει ωραία γκολ και ανταποδίδει στον κόσμο την εμπιστοσύνη που της δείχνει. Η Ένωση δεν κάνει αγγαρεία στις φετινές της υποχρεώσεις, ούτε είναι υπεροπτική. Δείγμα του πόσο προσγειωμένη είναι και πόσο διαφορετικές – υγιείς βάσεις μπαίνουν σε σχέση με το παρελθόν.
Αναγέννηση
Με λίγα λόγια, η ΑΕΚ δείχνει να βρίσκεται σε σωστό δρόμο, με τον ορίζοντα της επιστροφής της στην Σούπερ Λίγκα να σηματοδοτεί και την ουσιαστική αναγέννησή της.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: