Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

“Δε θέλει να φύγει ο Παπαδόπουλος”

papadopoulos_tsalikis
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο  Αλέξανδρος  Ιωαννίδης το μέλος της κίνησης  “Ηρακλής – Αναγέννηση”, που ενδιαφέρεται  για την απόκτηση  της ΠΑΕ  ενώ παράλληλα εξέφρασε την άποψη πως ο Παπαδόπουλος δε θέλει πραγματικά να αποχωρήσει από τον Ηρακλή.
Αναλυτικά είπε:
Για το πότε υπήρξε το πρώτο ενδιαφέρον:
“Δεν είχαμε ενδιαφερθεί το Καλοκαίρι. Οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει από τα τέλη τους Ιανουαρίου. Η ομάδα είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις και δε θέλαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα. Το καλοκαίρι απλά δείξαμε πως υπήρχε κάποιο διάδοχο ενδιαφέρον”.
Για τα χρήματα που είχαν προσφερθεί στις πρώτες διαπραγματεύσεις:
“Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για το τι χρήματα προσφέραμε και το τι χρήματα ζητήθηκαν θα δημιουργηθούν προβλήματα. Ξέρω βέβαια πως θα διαψευστούν όλα από τον νομικό σύμβουλο του Ηρακλή”.
Για το άμα όντως θέλει ο Παπαδόπουλος να φύγει από τον Ηρακλή:
“Η διοίκηση του Ηρακλή δε ήξερε ακριβώς όλη την ομάδα μας αλλά ήξερε κάποιους ανθρώπους. Η προσφορά μας ήταν σοβαρή στα πρώτα ραντεβού αλλά θεωρήθηκε αστεία στη συνέχεια. Τα οικονομικά στοιχεία δε τα πήραμε ποτέ. Ο πρόεδρος του Ηρακλή θεωρώ πως δε θέλει να φύγει  και πως όλο αυτό είναι μια ντρίμπλα. Πιστεύω πως περιμένει να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας”.
Για τις προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν για να γίνει πρόταση:
Για να καταθέσουμε την οποιαδήποτε πρόταση πρέπει να γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η ΠΑΕ. Αν εμείς πάμε την τετάρτη μια γενική πρόταση των 500.000 ευρώ και η ΠΑΕ χρωστάει 1.200.000 καταλαβαίνουμε πως δε θα υπάρχει βιωσιμότητα. Η διοίκηση ζητάει μεταβίβαση μετοχών αλλά δε γνωρίζουμε πόσα είναι τα χρωστούμενα. Πέρσι σεβαστήκαμε την επιθυμία του να μην βγει τίποτα από έξω, αλλά φέτος θα ενημερώσουμε για τα πάντα. Αυτοί που οδήγησαν την ομάδα σε αυτή την αγωνιστική εικόνα μας είπαν ασόβαρους”.
Για τις λύσεις που προτείνει η “Ηρακλής Αναγέννηση”:
“Θα είμαστε μια ομάδα ατόμων όπου κάποιοι θα είναι μέσα στη διοίκηση και άλλοι εκτός.  Έχουμε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα και για αυτό θέλουμε να αναλάβουμε. Δε θέλουμε δημοσιότητα απλά θέλουμε να ξέρει ο κόσμος πως υπάρχει διάδοχη κατάσταση. Σαν καλύτερη λύση θεωρούμε να υπάρξει διοίκηση πρωτοδικείου για έξι μήνες, να μάθουμε την οικονομική κατάσταση της ομάδας και να βοηθήσουμε. Θα πάμε πέντε άτομα μαζί με τους δικηγόρους για να διαπραγματευτούμε. Λογικό ποσό θεωρούμε το ποσό των 600.000 χιλιάδων ενώ μπορούμε να δώσουμε και κάποιο ποσό στον κύριο Παπαδόπουλο το οποίο θα συμφωνηθεί μαζί του”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: