Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

«Είναι πιο τυχερή με τη διαιτησία η Γιουβέντους»

Για διαφορετική αντιμετώπιση της Γιουβέντους από τη διαιτησία, συγκριτικά με αυτή που έχει η Ρόμα, έκανε λόγο ο μέσος των «τζιλαρόσι», Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

«Είναι πιο τυχερή με τη διαιτησία η Γιουβέντους»
«Δεν νιώθουμε ότι έχουμε υποστεί ζημιά από τη διαιτησία. Ωστόσο, κόντρα στην Τορίνο και την Αταλάντα έγιναν δύο πέναλτι πάνω στον Πιάνιτς, που δεν δόθηκαν», επεσήμανε ο 30χρονος παίκτης. Στο πρώτο παιχνίδι, που αναφέρει ο Ντε Ρόσι η ομάδα του ήρθε ισόπαλη.

«Η Γιουβέντους έχει παραπάνω τύχη με τους διαιτητές, καθώς έχουν ευνοηθεί σε κάποιες φάσεις, όπως κόντρα στην Κιέβο και την Τορίνο. Λένε ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχουν ισοφαριστεί τα λάθη και ελπίζουμε να συμβεί αυτό», πρόσθεσε ο Ιταλός μέσος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αυριανό(16/12) παιχνίδι της ομάδας του στο «Σαν Σίρο».

«Πρέπει να νικήσουμε τη Μίλαν. Δεν έχει περάσει η καλή μας στιγμή, θέλουμε να παραμείνουμε κοντά στη Γιουβέντους, μέχρι να την αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο της. Ωστόσο, το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να τελειώσει τότε, στις 5 Ιανουαρίου», κατέληξε ο Ρόσι, ενώ η Ρόμα απέχει τρεις πόντους από την κορυφή της Serie A. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: