Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Δεν πάει για άλλους… Στοχ ο ΠΑΟΚ!

Μέσα στην εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξουν ανακοινώσεις για την ενίσχυση του ρόστερ του ΠΑΟΚ μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Δεν πάει για άλλους… Στοχ ο ΠΑΟΚ
Ξεκάθαρα τείνουν να γίνουν τα πράγματα όσον αφορά την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχουν αποφασίσει να μην προχωρήσουν σε υπερβάσεις, αποκτώντας κάποιον παίκτη τύπου «Στοχ». Δηλαδή, να έρθει με τη μορφή δανεισμού και να επιτευχθεί συμφωνία για μεγάλη ρήτρα με την ομάδα του.

Σύμφωνα με την SportDay, ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν πάρει το «Ο.Κ.» από τον Ιβάν Σαββίδη, ώστε να προχωρήσουν στην αγορά ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν θα είναι ελεύθεροι ή θα αποκτηθούν ως δανεικοί.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δύο μέσοι που είναι κοντά σε συμφωνία ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανήκουν σε ομάδες και δοθούν χρήματα για την αγορά τους.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να έχουν υποχρεώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο και οι ανακοινώσεις μετατίθενται για τις επόμενες μέρες.

Από εκεί και πέρα, είναι πιθανό να υπάρξουν και αποχωρήσεις στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, αφού δεν υπολογίζονται οι Λόπεθ, Νέτσιντ και Λόρενς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: