Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Γιορτάζουν από σήμερα!!

Τις καλύτερες γιορτές θα κάνουν στον Πλατανιά! Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 του Πανιωνίου και πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα από τα χαμηλά στρώματα της Σούπερ Λίγκας.

Γιορτάζουν από σήμερα!
Πόσο «φτωχό», μα και πόσο σημαντικό είναι για τον Πλατανιά το σημερινό 1-0 κόντρα στον Πανιώνιο!

Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, παίρνοντας το τρίποντο και κάνοντας τις καλύτερες γιορτές που μπορούσαν.

«Χρυσός» σκόρερ ο Τετέ στο 65’ που ανεβάζει την ομάδα του στους 18 πόντους, με τον Πανιώνιο να μένει στους 20, αλλά να ‘χει σχετικά ήρεμο το κεφάλι του. Οι Νεοσμυνιώτες θα μπορούσαν να «κλέψουν» στο τέλος ένα βαθμό σε μια τεράστια ευκαιρία, με τον Παναγόπουλο να κάνει ντεμπούτο με το... αριστερό!

Το ματς


Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές συγκινήσεις. Ο Πλατανιάς ήταν εμφανώς ανώτερος, ο Πανιώνιος έδινε κυρίως βάση στα αμυντικά του καθήκοντα και κάπως έτσι τα λεπτά περνούσαν, δίχως κάτι σημαντικό. Οι Κρητικοί βέβαια το προσπαθούσαν περισσότερο, με τους Κατάι και Μπέλιτς να είναι άκρως κινητικοί να θέλουν να βρουν τον Τόρες, όμως οι προσπάθειες όλων είτε κατέληγαν άουτ, είτε ο Ανέστης δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, με τους Χανιώτες να είναι άκρως επιθετικοί και να πιέζουν όλο και περισσότερο τους «πάνθηρες». Κι αφού έδειξαν τις διαθέσεις τους με το σουτ του Κατάι να φεύγει λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Ανέστη, ήρθε και το «χρυσό» γκολ από τον Τετέ να λύσει τον γόρδιο δεσμό!

Στο 65’ ο Μπέλιτς βγήκε ακόμα μια φορά απ’ τα πλάγια, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Αφρικανό συμπαίκτη του, ο οποίος από κοντά δεν σπατάλησε την ευκαιρία και μέσα σε αποθέωση έκανε το 1-0 για την ομάδα του Αναστόπουλου. Ο Πανιώνιος στη συνέχεια «κυνήγησε» την ισοφάριση, όμως δεν ήταν σε καλή μέρα τα ατού του, κάτι που δεν του έδινε πολλές δυνατότητες να «κλέψει» κάτι από το ματς. Και στο 88’, στην πρώτη ουσιαστικά μεγάλη τους ευκαιρία, οι Νεοσμυρνιωτές έχασαν... τη γη κάτω απ’ τα πόδια τους!

Διότι αρχικά ο Κολοβός σημάδεψε στο δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Γιωργαλλίδης δίκαια μπορεί να ζητήσει μια... λαμπάδα ίσα με το μπόι του, αφού έβγαλε εντυπωσιακά τα δύο συνεχόμενα σουτ του Λάζνικ και ουσιαστικά κράτησε το 1-0 για τον Πλατανιά και έβαλε γερά το λιθαράκι του για το τρίποντο των Κρητικών!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Δημήτρης, Ιντζίδης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μπέλιτς, Τόρες, Γουνδουλάκης (34’ Σιώπης), Κατάι (82’ Μπεριάν)

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Ζουμπουλάκης, Ράφαελ, Γιακουμάκης, Πόποβιτς

Πανιώνιος: Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ζαχαράκης, Παντίδος, Κούρντι, Μητρόπουλος (63’ Παναγιωτούδης), Καμπάνταης, Ντούνης, Κολοβός, Αραβίδης (72’ Μπούζας)

Στον πάγκο: Γιαννακόπουλος, Κωτσαλάς, Λάζνικ, Καλτσάς, ΣταυροθανασόπουλοςΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: