Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Αναπροσαρμογή συμβολαίου εν όψει για Μέσι!!

Έτοιμος να καλέσει τον Λιονέλ Μέσι για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα είναι ο πρόεδρος του συλλόγου, Σάντρο Ροσέλ.

Αναπροσαρμογή συμβολαίου εν όψει για Μέσι
Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο χρόνο περί αιτήματος του Λιονέλ Μέσι να αναπροσαρμοστεί το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος ο Αργεντινός σταρ διέψευσε πως κατέθεσε τέτοιο αίτημα κάνοντας επίθεση στον αθλητικό υποδιευθυντή του συλλόγου, Χαβιέρ Φάους, που υποστήριξε κάτι τέτοιο. Φαίνεται, ωστόσο, πως ο Σάντρο Ροσέλ ετοιμάζεται να καλέσει τον «Λέο» για νέες υπογραφές.

Ο πρόεδρος του καταλανικού κλαμπ είχε δηλώσει προ ημερών πως «ο Μέσι είναι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου και πρέπει να είναι και ο πιο καλοπληρωμένος». Μάλιστα, η καταλανική «Sport» αναφέρει πως ήδη έχει ειδοποιηθεί η πλευρά του ποδοσφαιριστή για να γίνουν συζητήσεις με… νούμερα στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο είχε επεκταθεί το συμβόλαιο του Μέσι μέχρι το 2018 με αύξηση στις αποδοχές του, όμως φαίνεται πως κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί πολύ σύντομα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: