Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ο Ζέκα σκόραρε….!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού, που εναλλάσσονται σε κάθε παιχνίδι και για τον Ζέκα, στον οποίο ποντάρει πολλά ο Αναστασίου. 
Ο Παναθηναϊκός συνηθίζει φέτος να έχει διαφορετικούς πρωταγωνιστές στα παιχνίδια του. Ειδικά τον τελευταίο καιρό δεν ήταν μόνο ο Μπέργκ που σκόραρε. Θέλετε παραδείγματα;
Στην Θεσσαλονίκη έβαλε δύο γκολ ο Κλωναρίδης στη νίκη με 2-0 της ομάδας επί του Αρη. Με τα Γιάννενα στην Λεωφόρο ο Καρέλης σκόραρε δις και η ομάδα έκανε την τελευταία εντός έδρας νίκη της με 3-1(ακολούθησε η ήττα από τον Ατρόμητο). Στο παιχνίδι με την Καλλονή και στο 4-0 της ομάδας του ο Πράνιτς έβαλε δύο γκολ, την προηγούμενη Τετάρτη στην Λιβαδειά έβαλε δύο γκολ ο Λαγός και ο Παναθηναϊκός έφθασε επίσης σε μία άνετη νίκη με 4-0.
Τα χαφ και οι περιφερειακοί επιθετικοί αρχίζουν να δίνουν γκολ. Αυτός που ανεβάζει την απόδοσή του, αλλά ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ είναι ο Ζέκα. Ο Πορτογάλος ήταν αυτός που σκόραρε δύο φορές στο τελευταίο παιχνίδι, που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός  την Ξάνθη. Την είχε νικήσει με 3-0 σε ένα παιχνίδι, που έγινε τον Μάϊο, για την έκτη θέση στην βαθμολογία της προηγούμενης σεζόν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Ο Ζέκα, που έχει τρεις ασίστ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα δεν έχει σκοράρει μπορεί να φθάσει στο πρώτο του γκολ σε αυτό το πρωτάθλημα στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Εξάλλου αυτό είναι ένα παιχνίδι, που από την στιγμή, που απουσιάζει ο Μπέργκ θα πρέπει ο Αναστασίου να πάρει γκολ από τους μέσους του, η τους περιφερειακούς επιθετικούς του για να δει την ομάδα του να κερδίζει.
Περισσότερο όμως από τους μέσους του, διότι Κλωναρίδης και Καρέλης δεν θα έχουν πολλούς χώρους απέναντι στην άμυνα της Ξάνθης. Εκτός και αν ο Μάουρερ συνεχίσει ότι έκανε στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια του με πρέσινγκ ψηλά και την άμυνα να ανεβαίνει στο κέντρο. Κάτι που δεν το πιστεύω, διότι θα είναι βούτυρο στο ψωμί των γρήγορων παικτών του Παναθηναϊκού , όπως φάνηκε και με την Καλλονή και με τον Λεβαδειακό που βρήκαν χώρους….
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: