Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Γκέλα η Ατλέτικο; Ποτέ!! (video)

Φλέρταρε. Φλέρταρε αρκετά με την απώλεια βαθμών. Ωστόσο, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν «μάσησε», νίκησε 3-2 την... ελληνική Λεβάντε και για την ώρα είναι μόνη πρώτη στην κορυφή.

Γκέλα η Ατλέτικο; Ποτέ! (video)
Η Λεβάντε έβαλε δύσκολα στην Ατλέτικο μέσα στην Μαδρίτη, ωστόσο οι «ροχιμπλάνκος» με την στόφα... πρωταθλητισμού που τους διακρίνει φέτος, βρήκαν τη δύναμη και επικράτησαν 3-2 για την 17η αγωνιστική!

Μόλις στο 1’ ο Καράμπελας έβγαλε κάθετη για τον Ίβανσιτς και ο Αυστριακός πρώην άσος του Παναθηναϊκού «πάγωσε» το Βιθέντε Καλντερόν για το προβάδισμα των Λεβαντίνων. Αφού αρχικά, οι παίκτες του Σιμεόνε... σάστισαν, στη συνέχεια ανέβηκαν. Και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Γκοντίν ισοφάρισε σε 1-1.

Και μπορεί αυτό να ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους, όμως με το... καλημέρα στο δεύτερο, ο συνήθης ύποπτος, Ντιέγκο Κόστα έφερε... τούμπα το ματς και έδωσε προβάδισμα στην Ατλέτικο! Η παρέα των Ελλήνων (βασικοί ήταν Βύντρα και Σιμάο) δεν το παράτησαν και στο 56’ ο Πέδρο Ρίος έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, έφυγε μόνος του φάτσα με τον Κουρτουά και ισοφάρισε σε 2-2!

Εν τέλει, οι «ροχιμπλάνκος» ξαναβρήκαν το κουράγιο για το τρίποντο, όταν κέρδισαν πέναλτι στο 77’, με τον Ντιέγκο Κόστα να ευστοχεί για το 19ο του τέρμα και το τελικό 3-2! Έτσι, οι πρωτεουσιάνοι είναι αυτή τη στιγμή μόνοι πρώτοι με 46 βαθμούς και περιμένουν τα ευχάριστα νέα από το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Χετάφε.



Atletico Madrid 3-2 Levante (All Goals) 21... από ourmatch

Αναλυτικά η 17η αγωνιστική:

Παρασκευή 20/12

Έλτσε – Μάλαγα 0-1
(6' Καμάτσο)

Σάββατο 21/12

Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη 1-2

Μπέτις – Αλμερία 0-1

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβάντε 3-2

Γρανάδα – Σοσιεδάδ 23:00

Κυριακή 22/12

Εσπανιόλ – Βαγιαδολίδ 13:00
Χετάφε – Μπαρτσελόνα 18:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαγεκάνο 20:00
Θέλτα – Οσασούνα 22:00
Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 22:00

Η επόμενη αγωνιστική:

Αλμερία-Γρανάδα
Μπαρτσελόνα-Έλτσε
Μάλαγα-Ατλέτικο Μαδρίτης
Οσασούνα-Εσπανιόλ
Ράγιο Βαγεκάν0ο-Βιγιαρεάλ
Ρεάλ Μαδρίτης-Θέλτα
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπιλμπάο
Σεβίλλη-Χετάφε Βαλένθια-Λεβάντε
Βαγιαδολίδ-Μπέτις Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: