Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Να από πού βρήκαν λεφτά στον Άρη!!

Ραγδαίες εξελίξεις στο «στρατόπεδο» των Θεσσαλονικιών: Ποιοι είναι οι παίκτες που ΔΕΝ φεύγουν από τον σύλλογο και πώς θα τους πληρώσουν; Διαβάστε το θέμα του sportdog! Η έλευση του Λάμπρου Σκόρδα και του Σούλη Παπαδόπουλου στον Άρη έχει... αλλάξει το κλίμα στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα, ενώ εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει η μεγάλη «μάχη» για την σωτηρία. Μάλιστα, από την Θεσσαλονίκη διαψεύδονται κατηγορηματικά όλα τα σενάρια περί αποχώρησης βασικών παικτών από το ρόστερ και μάλιστα επιμένουν πως έχουν λεφτά για να τους πληρώσουν όλους!
Η στήλη «sportdog penalty» αναφέρει πως οι Τάτος – Μανιάς – Αγκάνθο και Πουλίδο, είναι οι μοναδικοί παίκτες που θεωρητικά έχουν εξοφληθεί ως το τέλος της σεζόν, αφού πληρώνονται από τη...Nova!
Πρακτικά αυτό σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα φύγει κάποιος από τον Άρη, ενώ για την περίπτωση του Τάτου, υπάρχουν διαφορετικά δεδομένα λόγω συμβολαίου και Σούλη, παρά το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ. Συγκεκριμένα, ο Άρης έχει αναλάβει τα 2/3 από τις 200.000€ του συμβολαίου του και αν ο Τάτος πουληθεί πριν γυρίσει στον Ολυμπιακό, οι "κίτρινοι" θα πάρουν ποσοστό 30%!
Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για τον Σούλη ο Τάτος είναι το κορυφαίο "εννιαρό-δεκάρι", θέση άλλωστε που τον καθιέρωσε στη περσινή σεζόν και... έσωσε την ομάδα. Σύμφωνα μάλιστα με τον Παπαδόπουλο, ο Ανδρέας είναι κλασικά παίκτης ψυχολογίας για αυτό και συνηθίζει να τον αποκαλεί... Μέσι της Ελλάδας!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: