Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Τα τυπικά για Πίτσι!

Ο Χουάν Αντόνιο Πίτσι θα είναι ο νέος τεχνικός της Βαλένθια! Παραιτήθηκε από την Σαν Λορέντσο ενημερώνοντας ότι έχει πρόταση από τις «νυχτερίδες» την οποία και θα αποδεχθεί.

Τα τυπικά για Πίτσι
Ο Χουάν Αντόνιο Πίτσι θα είναι ο νέος τεχνικός της Βαλένθια!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή, υπέβαλλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Σαν Λορέντσο ενημερώνοντας ότι δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα την οποία οδήγησε στο πρωτάθλημα.

Σε αυτά πρόσθεσε ότι έχει μια πολύ δελεαστική πρόταση από την Βαλένθια την οποία και σκοπεύει να αποδεχθεί όταν και τυπικά θα αποτελεί παρελθόν από την Σαν Λορέντσο.

Αυτό το… τυπικό όμως είναι και ο λόγος που δεν έχει ολοκληρωθεί η… μετακίνησή του στις «νυχτερίδες».

Ο πρόεδρος της Σαν Λορέντσο –όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής- είναι αρκετά εκνευρισμένος από την απόφασή του να αφήσει στα… κρύα του λουτρού την ομάδα μόλις αυτή εξασφάλισε τον τίτλο και δεν προτίθεται να παραιτηθεί έτσι απλά από τα δικαιώματα που του δίνει η τρέχουσα συνεργασία.

Παρά το γεγονός ότι ο Πίτσι έχει παραιτηθεί κι εκείνος έχει αρχίσει να αναζητά τον αντικαταστάτη του, κάποιες ιστοσελίδες υποστηρίζουν ότι δεν έχει κάνει αποδεκτή την αποδέσμευσή του καθώς θέλει να λάβει ένα μεγάλο ποσό που ορίζει το συμβόλαιο σε περίπτωση αποχώρησης του Πίτσι για άλλη ομάδα.

Το ποσό αυτό δεν προτίθεται να το καταβάλει ο ισπανικός σύλλογος, με αποτέλεσμα, σε αυτό να καθυστερεί η ολοκλήρωση του deal.

Πάντως στο Λεβάντε είναι σίγουροι ότι ο Πίτσι θα καταφέρει να τακτοποιήσει σύντομα το ζήτημα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: