Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

«Είμαστε ξεκάθαροι με τους εαυτούς μας»

Στο πάθος των παικτών του Πανιωνίου, που τα δίνουν όλα σε κάθε ματς αναφέρθηκε ο Χρήστος Αραβίδης σε δηλώσεις ενόψει Πλατανιά, ενώ μίλησε και για τον πρώην συμπαίκτη του, Φανούρη Γουνδουλάκη.

«Είμαστε ξεκάθαροι με τους εαυτούς μας»
Στην θέληση των παικτών του Πανιωνίου για τη νίκη -με αφορμή το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης- αλλά και στην ερχόμενη «μάχη» κόντρα στον Πλατανιά αναφέρθηκε ο Χρήστος Αραβίδης σε δηλώσεις του στο Novasports.

Ο αρχηγός των «κυανέρυθρων» μίλησε για το κυριακάτικο ματς της ομάδας του, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του πρώην συμπαίκτη του, Φανούρη Γουνδουλάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Αραβίδη στο Novasports:

Για τον αγώνα με τον Πλατανιά: «Το ιδανικό είναι να κερδίσουμε και να κάνουμε καλά Χριστούγεννα. Γι' αυτό θα παλέψουμε, γι' αυτό θα πάμε και όλοι να είναι σίγουροι ότι θα το κάνουμε πραγματικότητα με τις δικές μας δυνάμεις».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Πλατανιά: «Σίγουρα θα βρούμε έναν καλό φίλο και νυν φίλο, τον Φανούρη Γουνδουλάκη. Έχει μια καλή ομάδα, μια δεμένη ομάδα. Έχει κάποια καλά αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές. Σίγουρα θα κυνηγήσει τη νίκη ο Πλατανιάς γιατί είναι κάτι που του λείπει. Όλοι είμαστε στο κυνήγι των τριών βαθμών και νομίζω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Για το αν τον αφήνουν ικανοποιημένο οι 20 βαθμοί στα 16 παιχνίδια που έχει μαζέψει η ομάδα του: «Τηρουμένων των αναλογιών, η συγκομιδή κρίνω ότι είναι ικανοποιητική. Θα μπορούσαμε να είμαστε και στους 26 βαθμούς, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα τα παιδιά δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Κάναμε λάθη σε κομβικά παιχνίδια, όπως με τον Άρη εδώ στη Νέα Σμύρνη, αλλά και σε άλλα παιχνίδια τα οποία δεν έπρεπε να χάσουμε βαθμούς. Από εκεί και πέρα παλεύαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είδαμε στην Τρίπολη με μια ομάδα πάρα πολύ καλή, χάσαμε μ' ένα πέναλτι. Μπορέσαμε και πιέσαμε τον αντίπαλο. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Παίρνουμε νίκες που ίσως δεν θα 'πρεπε να πάρουμε, χάνουμε παιχνίδια που δεν θα έπρεπε να χάσουμε. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι με τους εαυτούς μας στο τέλος του αγώνα ότι τα έχουμε δώσει όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: