Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Τι τρέχει με τον διαιτητή;

Μία από τις κορυφαίες "σφυρίχτρες" της Ελλάδας στο μπάσκετ είναι "σιωπηρά" σε τιμωρία, αφού δεν ήταν καν στην κληρωτίδα για το ντέρμπι... Τι συμβαίνει; Ο sportdog έχει το θέμα! Από τις 23 Νοεμβρίου έχει να πατήσει το πόδι του σε γήπεδο Α1 ο Ηλίας Κορομηλάς, ο ένας από τους διεθνείς διαιτητές που δεν μπήκε καν στην κληρωτίδα για το ντέρμπι Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.
Ναι, εδώ και ένα μήνα έχει τεθεί εκτός ο ρέφερι, που σφύριξε για τελευταία φορά στην 7η αγωνιστική και δεν έχει μπει ούτε στα ματς της 11ης και της 12ης αγωνιστικής. Δηλάδη στην τελευταία αγωνιστική του 2013 και στην πρώτη του 2014.
Με άλλα λόγια θα συμπληρώσει σχεδόν ενάμιση μήνα εκτός ελληνικών παρκέ, αφού σφυρίζει μόνο στην Ευρωλίγκα.
Επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ποινή, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι κάτι τρέχει αφού για πέντε ολόκληρες αγωνιστικές είναι εκτός. Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι από την 1η ως την 7η αγωνιστική, είχε ήδη μπει στην κληρωτίδα έξι φορές.
Ο Κορομηλάς είναι σιωπηρά τιμωρημένος και αυτό δεν έχει να κάνει με το ντέρμπι. Οι κακές γλώσσες από το χώρο της διαιτησίας, λένε ότι είναι η παράπλευρη απώλεια ενός εμφυλίου πολέμου. Μια κόντρας που έχει σχέση με τον Κώστα Ρήγα και την πρόσκλησή του να διδάξει σε σεμινάριο του συνδέσμου διαιτητών Αττικής.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: