Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Λάσμε: «Ελάτε και θα πάρουμε τη νίκη»

Λάσμε: «Ελάτε και θα πάρουμε τη νίκη»Ο Στέφαν Λάσμε κάλεσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να δώσουν το «παρών» στο κλειστό του ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και υποσχέθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πάρουν τη νίκη.

Ο άσος του τριφυλλιού επεσήμανε ότι οι «πράσινοι» δεν είναι το φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στο παιχνίδι αυτό αλλά το αουτσάιντερ δεδομένων των συνθηκών που γίνεται το παιχνίδι.

Ωστόσο επεσήμανε ότι εάν δείξουν καρδιά και επιθυμία τότε θα είναι το πρώτο μεγάλο βήμα για να έρθει η νίκη και πως δεν μπορεί να λάβει κανείς υπόψη του τα παιχνίδια με τους ερυθρόλευκους που έγιναν πέρσι καθώς…

«Έχουν αλλάξει τα δεδομένα σε σχέση με πέρσι που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφαν Λάσμε στην εφημερίδα «Πράσινη»….

-για το παιχνίδι με την Μακάμπι:

Ήταν ένα παιχνίδι που στην πραγματικότητα δεν μετράει αλλά πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι. Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε στην άμυνα και υποπέσαμε σε αρκετά λάθη και στην επίθεση.
Μικρά πράγματα που θα έπρεπε να ξέρουμε. Επίσης έχουμε αρκετούς τραυματισμούς, προσπαθούμε να μην παραπονιόμαστε για αυτό αλλά είναι μια πραγματικότητα.

-για την απόδοσή του:
«Προσπαθώ να δώσω ό,τι καλύτερο για τους συμπαίκτες μου, δεν το σκέφτομαι πολύ αλλά παλεύω για την ομάδα μου.

-Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό:
«Είναι –μέχρι στιγμής- το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν. Θέλουμε τη νίκη για να κατακτήσουμε ένα ακόμη Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός παίζει σε υψηλό επίπεδο. Έχει κερδίσει δύο φορές την Ευρωλίγκα αλλά θα τον αντιμετωπίσουμε όπως κάθε άλλη ομάδα θα παλέψουμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη».

-τι χρειάζεται για να κατακτηθεί η νίκη:
«Καρδιά… Πρέπει να δείξουμε μεγάλη καρδιά και επιθυμία. Να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο από τους αντιπάλους μας, αυτό αρκεί… Με την ιστορία που υπάρχει κόντρα στον Ολυμπιακό δεν είναι τόσο η τακτική και το να μάθεις κάτι περισσότερο για τον αντίπαλο είναι περισσότερο η καρδιά και το ποιος θέλει τη νίκη περισσότερο.
Έχουν αλλάξει τα δεδομένα σε σχέση με πέρσι που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Ήρθαν κάποια νέα παιδιά είναι επίσης προφανές ότι έχουμε αρκετά παιδιά με προβλήματα τραυματισμών δεν είναι το ίδιο πράγμα, νομίζω ότι δεν είμαστε το φαβορί αλλά το αουτσάιντερ γι’ αυτό και πρέπει όλοι μας να βγούμε και να παίξουμε σκληρά.
Πρέπει να τους σεβαστούμε. Στο πρώτο μου παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό χάσαμε στο ΟΑΚΑ. Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ τους οπαδούς. Είναι το Κύπελλο βρισκόμαστε στη μέση της σεζόν και από ό,τι έχω ακούσει παίζουν καλά και δεν έχουν χάσει παιχνίδι.

-το μήνυμα στους οπαδούς:
«Ελάτε να μας υποστηρίξετε, αυτό που κάνετε σε κάθε παιχνίδι και θα πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: