Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Πού θα πάει ο Ντε Βιντσέντι;

Θα γυρίσει τελικά στον Ολυμπιακό ο Αργεντινός άσος που φεύγει από τον ΠΑΣ; Ποιες ομάδες τον ζητάνε από την Ελλάδα και τι ζήτησε ο ίδιος; Η απάντηση μόνο στον sportdog! Χαμός γίνεται από το απόγευμα με τον Ντε Βιντσέντι, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω twitter πως το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Άρη, θα είναι το τελευταίο του με την φανέλα του ΠΑΣ. Ο Αργεντινός εξήγησε πως τελειώνει ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό, κάτι που... ξάφνιασε την ομάδα του, καθώς ξεκαθάρισε μέσω κύκλων πως η συμφωνία είναι για έναν χρόνο!
Από τη στιγμή όμως που το ανακοίνωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Έτσι λοιπόν, το ερώτημα είναι σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται από τον Ιανουάριο και μετά ο Ντε Βιντσέντι...
Θα γυρίσει στον Ολυμπιακό, θα πάει σε άλλη ελληνική ομάδα ή θα φύγει στο εξωτερικό; Η στήλη «sportdog penalty» έψαξε το θέμα και σας παρουσιάζει τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή!

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, το ενδεχόμενο επιστροφής του Αργεντινού στο Λιμάνι συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες, καθώς πολύ δύσκολα θα «χωρέσει» στα σχέδια του Μίτσελ. Έτσι λοιπόν, θα βρει άλλη ομάδα για να πάει δανεικός.
Από την Ελλάδα υπάρχουν ήδη πολλοί ενδιαφερόμενοι, αφού Άρης, Εργοτέλης και Πανιώνιος θα τον ήθελαν πάρα πολύ στο ρόστερ τους για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και δεν αποκλείεται άμεσα να κάνουν και κάποια κίνηση. Βέβαια, ο Ντε Βιντσέντι δεν... τρελαίνεται να συνεχίσει στην Σούπερ Λιγκ, καθώς οι πληροφορίες του sportdog αναφέρουν πως ζήτησε από τον Ολυμπιακό να παραχωρηθεί σε ομάδα της Αργεντινής!! Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: