Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Η Μπάρτσα ποτέ δεν πεθαίνει!!

Τι κι αν βρέθηκε να χάνει 2-0; Ο Πέδρο... ντύθηκε Μέσι, σημείωσε χατ-τρικ κι οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε εμφατική ανατροπή κόντρα στη Χετάφε με 5-2(!) που την διατηρεί στην κορυφή.

Η Μπάρτσα ποτέ δεν πεθαίνει! (video)
Μπαρτσελόνα... από ατσάλι! Η Χετάφε πήγε να κάνει μεγάλη «κηδεία» στους Καταλανούς, όταν προηγήθηκε με δύο γκολ στο 15’, ωστόσο ο Πέδρο το πήρε προσωπικά και οδήγησε την ομάδα του Μαρτίνο σε μεγάλη ανατροπή με σκορ 5-2, που την κράτησε στην κορυφή –σε συγκατοίκηση με την Ατλέτικο.

Κι αν πιστέψουμε τους οιωνούς που λένε πως όταν οι «μπλαουγκράνα» επικρατούν στην έδρα της Χετάφε, στη συνέχεια κατακτούν και το πρωτάθλημα, σήμερα... μάθαμε τον πρωταθλητή για το 2014 στην Ισπανία!

Οι Μαδριλένοι αιφνιδίασαν πλήρως την Μπάρτσα, όταν πήραν σοβαρό προβάδισμα με δύο τέρματα στο 15’, χάρη στον Εσκουντέρο και τον Λόπεζ! Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν ούτε Μέσι, ούτε Νεϊμάρ. Είχαν, όμως Πέδρο! Ο Καταλανός άσος σημείωσε χατ-τρικ μέσα σε διάστημα 10λεπτών(!!) και με τέρματα στο 34’, στο 41’ και στο 43’ έκανε την πλήρη ανατροπή για την ομάδα του και το 3-2 του πρώτου μέρους!

Φυσικά κι έχοντας ήδη γυρίσει το ματς υπέρ της, η Μπαρτσελόνα έριξε ταχύτητα στο δεύτερο μέρος. Αυτό βέβαια δεν την εμπόδισε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ και να περάσει εμφατικά από την Μαδρίτη. Έτσι στο 68’ ο Φάμπρεγας έκανε το 4-2, ενώ ο ίδιος παίκτης με εκτέλεση πέναλτι στο 72’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, βάζοντας το όνομά του δίπλα σε αυτό του MVP, Πέδρο!



Αναλυτικά, η 17η αγωνιστική:


Παρασκευή 20/12

Έλτσε – Μάλαγα 0-1
(6' Καμάτσο)

Σάββατο 21/12

Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη 1-2

Μπέτις – Αλμερία 0-1

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβάντε 3-2

Γρανάδα – Σοσιεδάδ 1-3

Κυριακή 22/12

Εσπανιόλ – Βαγιαδολίδ 13:00

Χετάφε – Μπαρτσελόνα 2-5

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαγιεκάνο 20:00

Θέλτα – Οσασούνα 22:00

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 22:00


Η επόμενη αγωνιστική:

Αλμερία-Γρανάδα
Μπαρτσελόνα-Έλτσε
Μάλαγα-Ατλέτικο Μαδρίτης
Οσασούνα-Εσπανιόλ
Ράγιο Βαγιεκάνο-Βιγιαρεάλ
Ρεάλ Μαδρίτης-Θέλτα
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπιλμπάο
Σεβίλλη-Χετάφε
Βαλένθια-Λεβάντε
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: