Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Επιτέλους νίκη για Εσπανιόλ! (video)

Πολύ καλή εμφάνιση από την Εσπανιόλ που επικράτησε 4-2 της Βαγιαδολίδ για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Τη δεύτερή της νίκη στα τελευταία της έξι παιχνίδια πανηγύρισε η Εσπανιόλ η οποία φιλοξενώντας την Βαγιαδολίδ στο «Κορνέγια Ελ Πρατ» έκανε μεγάλη εμφάνιση για να επικρατήσει 4-2.
Μόλις στο 5’ ο Σέρχιο Γκαρσία άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, για να έρθει ο Στουάνι στο 37’ να κάνει το 2-0 για τους Καταλανούς. Στην επανάληψη δεν άλλαξε ο ρυθμός.
Ο Βίκτορ Σάντσεθ στο 68’ ανέβασε το δείκτη του σκορ σ το 3-0 για να κάνει το 4-0 ο Στουάνι στο 70’. Κάπου εκεί, οι φιλοξενούμενοι ξύπνησαν για να μειώσουν απλά σε 4-2. Ο Χάβι Γκέρα στο 75’ έκανε το 4-1 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Βίκτορ Πέρεθ στο 89΄.
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Χάβι Λόπεθ, Κολότο, Μορένο, Φουέντες, Νταβίντ Λόπεθ (57’ Ραούλ Ροντρίγκεζ), Βίκτορ Σάντσεθ, Στουάνι, Σέρχιο Γκαρσία, Σιμάο (75’ Βίκτορ Άλβαρεζ), Κόρντομπα (59’ Άλεξ).
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνο, Ρουκάβινα, Μαρκ Βαλιέντε, Χέσους Ρουέντα (65’ Λάρσον), Πένα, Αλβάρο Ρούμπιο (56’ Βίκτορ Πέρεζ), Ρόσι, Έμπερτ (21’ Ομάρ), Όσκαρ, Μπέρντιχ, Χάβι Γκέρα.


espanyol 4-2 valladolid all goals and... από RapidGoals

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: