Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Κάθε μέρα… «Αγια-Σοφιά» για Μελισσανίδη!

Στην τελική ευθεία μπαίνουν αρκετά ζητήματα που αφορούν το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να προχωρά σε όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται για την εμπορική ονομασία του.

Κάθε μέρα… «Αγια-Σοφιά» για Μελισσανίδη
Το «παρών» σε έναν ακόμη αγώνα της ΑΕΚ έδωσε χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τη νίκη (4-2) επί της Κηφισιάς.

Το μυαλό, όμως, του διοικητικού ηγέτη της «Ένωσης» είναι στις ενέργειες που απαιτούνται για να προχωρήσει το θέμα του νέου γηπέδου του συλλόγου.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και οι συνεργάτες του ασχολούνται καθημερινά με το συγκεκριμένο ζήτημα, ώστε τον Φεβρουάριο να μπουν οι μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια και να ξεκινήσουν τα έργα για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς».

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει ολοκληρωθεί ο οικονομικός και νομικός έλεγχος της «Δικέφαλος 1924» - της εταιρείας που έχει συσταθεί με σκοπό το χτίσιμο του νέου γηπέδου της ομάδας – και στη συνέχεια, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς, θα σταλεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το ενημερωτικό δελτίο, που θα αφορά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», αυτό θα έχει εγκριθεί μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα, με τους μικροκαταθέτες να έχουν τη δυνατότητα να μετέχουν ενεργά στην κατασκευή της ιστορικής έδρας της ΑΕΚ, αγοράζοντας μετοχές της εταιρείας και βάζοντας και εκείνοι το δικό τους… λιθαράκι στην πραγματοποίηση του μεγάλου ονείρου χιλιάδων οπαδών του «Δικεφάλου».

Την ίδια ώρα, εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η αγορά των οικοπέδων που βρίσκονται γύρω από την ιστορική έδρα της ομάδας, ώστε να δημιουργηθούν θέσεις πάρκινγκ και στη συνέχεια ο σχετικός φάκελος θα κατατεθεί στην Περιφέρεια Αττικής.

Όσον αφορά τώρα το θέμα της εμπορικής ονομασίας του γηπέδου, ο Μελισσανίδης έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από μία πολυεθνική εταιρεία, η οποία μάλιστα φέρεται να τον ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό.

Παρόλα αυτά, ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» δεν βιάζεται να απαντήσει και περιμένει το νέο ραντεβού με τους ανθρώπους της «Sport Five», οι οποίοι του υποσχέθηκαν πως μέσα στον Γενάρη θα επιστρέψουν στην Αθήνα με προτάσεις για το εμπορικό όνομα της «Αγια-Σοφιάς».

Πάντως, η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να κλείσει το αργότερο μέχρι τον Φεβρουάριο και να συμπληρώνεται έτσι το ποσό που απαιτείται για να τεθεί σε εφαρμογή το εν λόγω πρότζεκτ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: