Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ρότζερς: «Άδικο αυτό που γίνεται στον Μακάι»

Θέση για τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στην Κάρντιφ πήρε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, μετά τη λήξη της μεταξύ τους αναμέτρησης, λέγοντας πως ο Μάλκι Μακάι πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ήρωας για όσα έχει καταφέρει στον ουαλικό σύλλογο έως σήμερα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βορειοϊρλανδός:
«Ο Σουάρες ήταν εξαιρετικός για ακόμη μία φορά, με την ομάδα να πραγματοποιεί μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση γενικότερα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί. Το να έχεις έναν παίκτη σαν τον Λουίς είναι πολύ σπουδαίο. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενος  και με τη σημερινή του εμφάνιση έδειξε πως είναι ένας αξιοσημείωτος άνδρας και ποδοσφαιριστής.
Δεν σκέφτομαι τον τίτλο. Ακόμη πιστεύω πως η Σίτι έχει προβάδισμα.
Όσον αφορά την περίπτωση του Μακάι, δεν νομίζω ότι είναι σωστά όσα συμβαίνουν. Είναι ένας άνθρωπος που έδωσε στον σύλλογο 90 εκ. λίρες δίνοντάς τους την άνοδο στην Πρέμιερ. Όλοι στη χώρα και στο ποδόσφαιρο το βλέπουν λάθος. Είναι ένας ήρωας για την Κάρντιφ και του το αναγνώρισαν και οι οπαδοί της Λίβερπουλ. Φαίνεται πως μόνο ένα άτομο δεν μπορεί να εκτιμήσει τη δουλειά που έχει κάνει. Όλα όσα έκανε ήταν εξαιρετικά και σήμερα παρέταξε ένα πολύ καλό σύνολο. Έδειξαν μαχητικό χαρακτήρα». 
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: