Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Μόνο έτσι επιστρέφει ο Ουντότζι!!

Εγγυήσεις για να επιστρέψει στον Άρη και να αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει κατά της «κίτρινης» ΠΑΕ φέρεται να ζητά ο Σαλόζε Ουντότζι. Φήμες για επιστροφή Παπαστεριανού.

Μόνο έτσι επιστρέφει ο Ουντότζι
Αποδείξεις με τις οποίες διασφαλίζει τις απολαβές του αξιώνει ο Σαλόζε Ουντότζι για να επιστρέψει στον Άρη και να αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει σε βάρος της «κίτρινης» ΠΑΕ.

Ο Αφρικανός φορ και ο Έλληνας εκπρόσωπός του δέχονται ασφυκτικές πιέσεις από τη νέα διοίκηση του συλλόγου και τον Σούλη Παπαδόπουλο για να ενταχθεί ξανά στο δυναμικό της ομάδας.

Ωστόσο, η πλευρά του παίκτη έχει διαμηνύσει πως απαραίτητη προϋπόθεση για να επιστρέψει είναι αφενός να πάρει τα χρήματα που του οφείλονται (17.000 ευρώ) αλλά και να του διασφαλιστούν με κάποιον τρόπο (μέσω τηλεοπτικού ή με επιταγές τα χρήματα) που αντιστοιχούν στο υπόλοιπο του συμβολαίου του και ανέρχονται στις 52.000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, χθες το βράδυ αναπτύχθηκε έντονη φημολογία που θέλει τον Μανώλη Παπαστεριανό να επιστρέφει στον Άρη τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και οι Θεσσαλονικείς να καλύπτουν με τον Έλληνα άσο που αγωνίζεται στην Κονκόρντια τη μοναδική θέση που έχουν για ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: