Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ομπίνα και Λάλκοβιτς για ΠΑΟΚ!

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που αφορούν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Βίκτορ Ομπίνα, ενώ στη Σλοβακία αποκαλύπτουν πως οι Θεσσαλονικείς έχουν τον Μίλαν Λάλκοβιτς στο «στόχαστρό» τους.

Ομπίνα και Λάλκοβιτς για ΠΑΟΚ
Τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Βίκτορ Ομπινά, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ρωσικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Νιγηριανό χαφ, τον οποίο σκοπεύει να αφήσει η Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ο διεθνής άσος θέλει να πάει σε άλλον σύλλογο, αφού στο ρωσικό σύλλογο δεν έχει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής και θέλει να κερδίσει μία θέση στην εθνική του ομάδα για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Την ίδια ώρα, στη Σλοβακία αναφέρουν πως ο Μίλαν Λάλκοβιτς βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του «Δικεφάλου του Βορρά». Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ανήκει στην Τσέλσι, όμως ο δανεισμός του στην Γουόλσολ λήγει τον Γενάρη, και το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι.

Την περσινή σεζόν ο διεθνής άσος έπαιξε ως δανεικός στην Γκιμαράες, όπου μέτρησε μόλις 126 λεπτά συμμετοχής. Πάντως, στην Γουόλσολ τα λεπτά συμμετοχής του είναι πολύ περισσότερα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: