Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Θα «παλέψουν» για Ντε Βινσέντι!

Το τέλος του δανεισμού του στον ΠΑΣ Γιάννινα προανήγγειλε ο Τόμας Ντε Βινσέντι, όμως οι Ηπειρώτες προτίθενται να κινηθούν για την παραμονή του μέχρι το καλοκαίρι. «Δένουν» τον Λίλα οι Γιαννιώτες.

Θα «παλέψουν» για Ντε Βινσέντι
Συναγερμός σήμανε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ύστερα από το σχόλιο που ανάρτησε ο Τόμας ντε Βινσέντι στην προσωπική του σελίδα στο Twitter και ενημέρωνε πως λήγει ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά της διοίκησης δεν προέκυπτε το παραμικρό, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου παρουσιάζονται αισιόδοξοι πως ο Αργεντινός χαφ θα παραμείνει για ακόμη ένα εξάμηνο στην ομάδα.

Από την 1η Ιανουαρίου ο παίκτης θα επιστρέψει στους Πειραιώτες, όμως οι Ηπειρώτες παρουσιάζονται αποφασισμένοι να ζητήσουν από τους «ερυθρόλευκους» να τον παραχωρήσουν εκ νέου δανεικό μέχρι το καλοκαίρι.

Από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού προκύπτει πως ο Ντε Βινσέντι είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί ως έμψυχο αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Πελέ από τον Εργοτέλη, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει ο Άρης και ο Πλατανιάς.

Από εκεί και πέρα, εντός της ημέρας ενδέχεται να υπάρξει συνάντηση του Αντι Λίλα με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, με τις δύο πλευρές να προχωρήσουν στις υπογραφές για την ανανέωση του συμβολαίου του Αλβανού χαφ που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: