Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Δεν «ξετύλιξαν» το δώρο!

«Άσφαιροι» οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής και του Εργοτέλη, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες και τη δυνατότητα να χαρίσουν τη νίκη στις ομάδες τους. Με «λευκή» ισοπαλία αποχαιρέτησαν το 2013 οι δύο ομάδες.

Δεν «ξετύλιξαν» το δώρο
Στο 0-0 κόλλησαν Καλλονή και Εργοτέλης στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Superleague, που ήταν η τελευταία για το τρέχων έτος. Τους 20 πόντους έφτασαν οι Κρητικοί και τους 19 η ομάδα της Μυτιλήνης.

Έξι ματς χωρίς νίκη για τους φιλοξενούμενους, μετρώντας τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Τέσσερις συνεχόμενες ήττες μετρούσαν πριν το ματς οι γηπεδούχοι. Χωρίς τον τιμωρημένο Πελέ αγωνίστηκαν οι Κρητικοί, οι οποίοι είχαν δοκάρι με τον Ρομάνο στο 33ο λεπτό.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες, ύστερα ένα μέτριο εικοσάλεπτο, να ανεβάζουν «στροφές» και να χάνουν από δύο καλές ευκαιρίες. Οι υποψίες ευκαιρών μέχρι εκείνη τη στιγμή προήλθαν είτε από στημένες φάσεις, είτε από λάθη στην άμυνα των γηπεδούχων και των φιλοξενούμενων. Οι δεύτεροι προσπαθούσαν να βγουν μπροστά με αντεπιθέσεις.

Ωστόσο από το 22ο λεπτό και μετά οι δύο ομάδες πήραν μπροστά με την ομάδα της Μυτιλήνης να χάνει δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Περόνε. Η μία στο 28ο και η άλλη λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι ήρθαν πολύ κοντά στο γκολ μέσα σε δύο λεπτά. Ο Αναστασάκος στο 33’ δεν κατάφερε να έρθει σε επαφή με την μπάλα, ενώ ήταν αμαρκάριστος και εντός περιοχής, ύστερα από γύρισμα του Μπουχαλάκη. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ρομάνο χόρεψε την άμυνα της Καλλονής μέσα στην περιοχή της, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Σιδεράκη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Καλλονή έλεγχε απολύτως το ματς, έχοντας την κατοχή και τον Εργοτέλη… στριμωγμένο μέσα στην περιοχή του. Παρόλα αυτά η ομάδα του Γιάννη Πετράκη απείλησε πρώτη στο δεύτερο μέρος με τον Διαμαντάκο να μην νικάει από εξαιρετική θέση τον Σιδεράκη. Ύστερα από ένα… «κενό» στο ματς οι δύο ομάδες έπιασαν και πάλι ρυθμό, αλλά καμία από τις δύο, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις φάσεις που δημιούργησε. Ειδικά στο 70’ η ευκαιρία του Διαμαντάκου και στο 84’ δεν χάνονται. Όσο περνούσε το ματς ήταν φανερό ότι οι χαμένες ευκαιρίες που είχαν οι δύο ομάδες, τους προκάλεσε εκνευρισμό.

Καλλονή(Ματζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Γιούκαρης, Λεοζίνιο (71' Καζάκης), Μανούσος(76' Ντάμπος), Γιονάν(60' Ντος Σάντος), Περόνε

Στον πάγκο: Χογκ, Γκάσιτς, Γάλας, Βλαστέλλης

Εργοτέλης (Πετράκης): Καβουσάκης, Πίτσος, Σαρρής, Μεχία, Τζανακάκης, Καρντόζο, Μπουχαλάκης(81' Χαντί), Ρομάνο(90+1'Κοζορώνης), Μπαντιμπαγκά, Διαμαντάκος, Μπαντιμπαγκά.

Στον πάγκο: Αθανασίου, Χαλκιαδάκης, Βερπακόφσκις, Ρέντζας, ΓιοβάνοβιτςΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: