Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Νίκος Λαζαρίδης στο Metropolis: «Μπορεί τη δεύτερη θέση ο Ατρόμητος»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο αμυντικός του Ατρομήτου, Νίκος Λαζαρίδης για το χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Αισθανόμαστε μια πικρία για το χθεσινό αποτέλεσμα επειδή δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος. Ήταν δύσκολο το ματς το ξέραμε, ωστόσο αυτό που έχουμε να κάνουμε πλέον είναι να κρατήσουμε τον βαθμό και να προχωρήσουμε παρακάτω. Είχε ευκαιρίες και ο ΠΑΟΚ, όπως είχαμε και εμείς τις δικές μας να κάνουμε το δεύτερο γκολ και να τελειώσουμε το ματς, όμως δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Ήταν σε γενικές γραμμές ένα ισορροπημένο ματς, αν και ο ΠΑΟΚ είναι αλήθεια ότι είχε περισσότερο την κατοχή της μπάλας. Το θετικό για μας είναι ότι δείχνουμε πως είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί».

Για τους λόγους οπισθοχώρησης του Ατρομήτου στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεχθήκαμε πίεση από τον ΠΑΟΚ, κάτι που ήταν λογικό από τη στιγμή που ήταν πίσω στο σκορ. Εμείς όμως κρατούσαμε χωρίς κάποιο πρόβλημα. Όμως στο τέλος από μια στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ και αυτό μας στενοχωρεί. Γνωρίζαμε ότι οι στημένες φάσεις είναι το δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ, το είχαμε εξουδετερώσει σε όλο το ματς, όμως πιαστήκαμε αδιάβαστοι στην τελευταία φάση.

Για την εικόνα του πρωταθλήματος από εδώ και πέρα: «Εκτιμώ πως ο Ολυμπιακός θα ξεφύγει ακόμη παραπάνω και έδειξε από την αρχή ότι θα κατακτήσει αυτός το πρωτάθλημα. Εμείς θα παλέψουμε για την δεύτερη θέση την οποία πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε και θα είχαμε μεγαλύτερες πιθανότητες αν κερδίζαμε χθες. Πρωταρχικός μας στόχος, όμως, είναι να μπούμε στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα θα φανεί τί μπορούμε να κάνουμε».

Για την κατάσταση στον Άρη, στον οποίο αγωνίστηκε παλιότερα: «Ο Άρης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν ξέρω πώς έγιναν όλα αυτά και η ομάδα βρέθηκε σε αυτό το σημείο. Ευελπιστώ αυτοί οι παράγοντες που είναι τώρα στον Άρη να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο γιατί ο κόσμος είναι πικραμένος. Πρέπει αυτοί που θα αναλάβουν να προσπαθήσουν να αλλάξουν τα πράγματα, γιατί είναι κρίμα ομάδες σαν τον Άρη να είναι σε αυτήν την άσχημη βαθμολογική θέση». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: