Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

«Πόθος μου η συνεργασία με την ΑΕΚ»

Την επιθυμία του να συνεργαστεί με την ΑΕΚ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Άουγκσμπουργκ, Βάλτερ Σταύρος Σιανός, φανερώνοντας την αγάπη του για τους «κιτρινόμαυρους».

«Πόθος μου η συνεργασία με την ΑΕΚ»
Στην Ελλάδα βρίσκεται από προχθές ο αντιπρόεδρος της Άουγκσμπουργκ, Βάλτερ Σταύρος Σιανός (αριστερά στη φωτoγραφία) και σήμερα (17/1) αναμένεται να συναντηθεί, όπως και άλλα μέλη της ομάδας του με αυτά του ΔΣ της ΑΕΚ. Θα συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας, ενώ θα ανταλλάξουν και απόψεις περί του τρόπου διοίκησης ομάδων.

«Δύο ομάδες έχω στην καρδιά μου, την Άουγκσμπουργκ και την ΑΕΚ. Η συνεργασία με την Ένωση αποτελεί κρυφό μου πόθο εδώ και χρόνια. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αγαπά παθολογικά τον σύλλογο και θα τον κάνει μεγάλο. Αν παρέμενε στο τιμόνι του, δεν θα είχε βρεθεί σ’ αυτήν τη τραγική κατάσταση», επεσήμανε ο κ. Σιανός μέσω του «Εθνοσπόρ».

Μία από τις προοπτικές που εξετάζεται είναι η συνεργασία μεταξύ των συλλόγων σε επίπεδο ακαδημιών. Μάλιστα, η γερμανική ομάδα ετοιμάζεται να διοργανώσει τουρνουά για τα τμήματα υποδομής τον προσεχή Ιούλιο.

«Θα ήταν ευχής έργον να συμμετάσχει και η ελληνική ομάδα, από την οποία αποκτήσαμε τους νεαρούς Π. Πανούργια και Α. Κερασίδη. Πρόκειται για δύο συλλόγους με πολλά κοινά στοιχεία. Υποβιβαστήκαμε και εμείς στη γ’ κατηγορία, κατασκευάσαμε νέο γήπεδο, οργανώσαμε τις ακαδημίες και συνεχώς», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: