Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Τα λένε σήμερα με τους Γερμανούς!

Προγραμματισμένο δείπνο με τους διοικούντες την Άουγκσμπουργκ, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας, θα έχουν σήμερα οι άνθρωπο της ΑΕΚ. Θα δώσει το «παρών» ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Τα λένε σήμερα με τους Γερμανούς
Συνάντηση με σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Άουγκσμπουργκ θα έχουν σήμερα οι άνθρωποι της ΑΕΚ και θα συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Το θέμα του γηπέδου, με την προοπτική να μπει χορηγία από τη «Sport 5» στην «Αγια-Σοφιά» και ο τρόπος που δουλεύουν στα θέματα του ποδοσφαίρου οι Γερμανοί, ενώ υπάρχει στο μυαλό να συνεργαστούν σε επίπεδο ακαδημιών, θα «πέσουν» στο τραπέζι.

Παρών θα είναι και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος θα επιστρέψει σήμερα (17/1) στην Ελλάδα, καθώς βρισκόταν στη Γερμανία, αλλά και οι Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλος και Ζήκος.

Το «αφεντικό» της Άουγκσμπουργκ, Πίτερ Μπιργκς, ο αντιπρόεδρος Βάλτερ Σταύρος Σιανός και ο Υπεύθυνος ακαδημιών, Γκέρχαρντ Μπίντερμαν και τα μέλη ΔΣ Κλάους Χόφμαν, Αντρέας Τόμας, Κρίστιαν Κορτ και Τόμας Μίλερ, αλλά και ο εκπρόσωπος του γερμανικού συλλόγου στη χώρα μας, Στέφανος Ταρσανίδης θα παραστούν στη συνάντηση κορυφής. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: