Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

«Θα βρούμε τον δρόμο μας»

δαφκος
Ο τερματοφύλακας της Δόξας Δράμας, Κώστας Δάφκος, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την πορεία της ομάδας, για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και τα προβλήματα που υπάρχουν. Επίσης αναφέρθηκε στην τρέλα που πρέπει να έχει ένας τερματοφύλακας.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Η αξία και η ιστορία της Δόξας Δράμας είναι μεγάλη και την γνωρίζουμε όλοι, αλλά λόγω κάποιων προβλημάτων δεν ξεκινήσαμε καλά. Καθυστερήσαμε αρκετά στην προετοιμασία και αυτό μας στοίχισε στην έναρξη του πρωταθλήματος.  Πλέον συνεχώς βελτιωνόμαστε και ελπίζουμε μέχρι το τέλος να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Στα εκτός έδρας παιχνίδια δείξαμε καλύτερο πρόσωπο γιατί στο ανασταλτικό κομμάτι είμαστε καλύτερα και μακριά από την έδρα μας κοιτάμε πώς να μην δεχτούμε γκολ. Στην έδρα σου πρέπει να επιβάλεις τον ρυθμό σου και να παίξεις το παιχνίδι σου και μέχρι στιγμή δεν μας έχει πάει καλά.
Έχουμε μείνει αρκετά πίσω, αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχουμε άλλα προβλήματα, δεν θα κινδυνέψουμε και ελπίζω να πάμε ακόμα καλύτερα και θα βρούμε τον δρόμο μας».
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι καλό, δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό και συναρπαστικό όσο το περσυνό αλλά θεωρώ ότι θα έχει και αυτό τις εκπλήξεις του».
Προβλήματα υπάρχουν παντού σε ομάδες ακόμα και της Σούπερ Λιγκ, οι άνθρωποι της Δόξας κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια, προβλήματα υπάρχουν και σε μας αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό».
Για τις ιδιαιτερότητες της θέσεις του τερματοφύλακα: «Πρέπει ο τερματοφύλακας να είναι και λίγο τρελός, τα λάθη όλων των παικτών διορθώνονται αλλά το λάθος του τερματοφύλακα δεν διορθώνεται γιατί η μπάλα μπαίνει γκολ. Αυτό όμως είναι που με τράβηξε να γίνω τερματοφύλακας. Είναι αυτή η τρέλα που με λέμε ότι χρειάζεται ένας τερματοφύλακας».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: