Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Καταλήγει ο Μίτσελ!

Όλα δείχνουν πως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα είναι εκείνος που θα καλύψει το κενό του Δημήτρη Σιόβα στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, αφού γυμνάστηκε και πάλι κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Καταλήγει ο Μίτσελ
Η πλήρης αποθεραπεία του Αβραάμ Παπαδόπουλου φαίνεται πως λύνει τα χέρια Μίτσελ και του προσφέρει μια αξιόπιστη λύση για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, που μετά «καρδιοχτύπησε» μετά τον τραυματισμό του Σιόβα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ενδεχομένως να κινηθούν για αντικαταστάτη του (από Δευτέρα όπως τόνισαν ώστε να σταματήσει η ονοματολογία), όμως σε ό,τι αφορά το σήμερα, όλα δείχνουν πως η… δουλειά θα γίνει από μέσα.

Με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να γυμνάζεται και το απόγευμα κανονικά και όπως φάνηκε και στο δίτερμα, να υπολογίζεται από τον Ισπανό τεχνικό, το προφανές είναι πως ο διεθνής αμυντικός θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μανωλά στο δίδυμο των στόπερ.

Κανονικά προπονήθηκε και ο Παπάζογλου αλλά και ο Μάρκο Σέποβιτς, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μιγκέλ Τόρες.

Την Παρασκευή το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με προπόνηση στις 19:00, η οποία θα είναι και η τελευταία ενόψει Λεβαδειακού και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα της Βοιωτίας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: